Χρηστίδου: Μιλάει για την κρίση στο γάμο της

05.12.2012
Καλεσμένη στο Πρωινό mou ήταν το πρωί της Τετάρτης η Σίσσυ Χρηστίδου και μεταξύ άλλων μίλησε για την κρίση που πέρασε ο γάμος της με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Η κρίση, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο και τους «χτύπησε» με τη γέννηση του γιου τους, Φίλιππου-Ραφαήλ.

«Οι αλλαγές είναι τεράστιες που συμβαίνουν σε ένα ζευγάρι. Μας πήρε ένα χρόνο για να το συνειδητοποιήσουμε. Μετά, δηλαδή, τον πρώτο χρόνο του παιδιού καταλάβαμε ότι έχουμε απομακρυνθεί μεταξύ μας και μάλιστα έγινε όταν ετοιμάζαμε το θρησκευτικό μας γάμο» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, με ειλικρίνεια εξομολογήθηκε πως ακόμα και όταν έκαναν ταξίδια είχε το μυαλό της συνέχεια στο παιδί. «Με σόκαρε που ένα χρόνο δεν είχαμε μία κοινή φωτογραφία» παραδέχεται, ενώ όπως είπε το καμπανάκι της χτύπησε τη μέρα του γάμου της!!! «Το καμπανάκι μου χτύπησε πώς πρέπει να ξανακερδίσω τη σχέση μου τη μέρα του γάμου μου... Είπαμε ότι αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε και από εκεί νομίζω το κρατήσαμε με νύχια και με δόντια με πολλή δουλειά.»