Τι φύτρωσε στο κεφάλι της Κέιτ Γουίνσλετ;

10.12.2012
Αποφάσισε να τον κυκλοφορήσει τον αγαπημένο της η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός που κέρδισε τα φλας με αυτό που φορούσε στο κεφάλι της.

Η Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet) γνώρισε τον Νεντ Ροκνερόλ (Ned Rocknroll) πριν από έναν χρόνο περίπου όταν και οι δύο βρέθηκαν στο ιδιωτικό νησί του σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον (sir Richard Branson) –ο οποίος τυγχάνει και θείος του Νεντ.

Εκεί η 37χρονη ηθοποιός είχε πάει με τον τότε αγαπημένο της, Λουίς Ντάουλερ (Louis Dowler) αλλά εκείνος έφυγε νωρίτερα. Και για τα καλά…

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι το κανονικό όνομα του Νεντ Ροκερόλ είναι Άμπελ Σμιθ (Abel Smith) αλλά δεν του άρεσε και καθώς δεν μπορούσε να διαλέξει το κατέβασε σε… δημοψήφισμα, από όπου προέκυψε το επικρατέστερο. Έστω…

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζεύγους έγινε χθες στο Χονγκ Κονκγ στο πλαίσιο των ιππικών αγώνων "The Longines Hong Kong Cup", όπου εκτός από τον συνοδό της, τα φλάς έκλεψε και το κεφάλι της Γουίνσλετ όπου κάτι πολύ παράξενο είχε… προσγειωθεί!

Το εντυπωσιακό –κατά τα άλλα- αξεσουάρ έφερε την υπογραφή του διάσημου σχεδιαστή καπέλων Φίλιπ Τρέισι (Philip Treacy) το οποίο η Κέιτ είχε συνδυάσει με κόκκινο δαντελένιο φόρεμα Στέλα ΜακΚάρτνεϊ και χρυσά σανδάλια Τζίμι Τσου.

Ζ. Κ.