Στιούαρτ: Η πιο τρομακτική εμπειρία στη ζωή μου

11.12.2012
Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "The Late Late Show" με τον Κρεγκ Φέργκιουσον (Craig Ferguson) και προχώρησε σε… εξομολογήσεις.

Αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις πολυπροβεβλημένες ταινίες του "Twilight" η κουβέντα στη βραδινή τηλεοπτική εκπομπή γύρισε σε μια άλλη ταινία που γύρισε πέρσι η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart).

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου βιβλίου του Τζακ Κέρουακ (Jack Kerouac) "Στον δρόμο" όπου η 22χρονη ηθοποιός κρατά τον ρόλο της "Μαριλού" –ρόλο που για την ιστορία δέχτηκε στα 17 της.

Εκεί, λοιπόν, στα γυρίσματα αυτής της ταινίας, η Κρίστεν βίωσε "την πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής της" όταν γύριζε μια σκηνή με άκρως σέξι και προκλητικό χορό (δες τη στο βίντεο που ακολουθεί).

Σε κάποια άλλη σκηνή της ταινίας, η Στιούαρτ χρειάστηκε να πετάξει την μπλούζα της και να εμφανιστεί τόπλες. Όμως αυτό, "τελικά είχε πλάκα", όπως παραδέχτηκε η ίδια, τονίζοντας πόσο τη βοήθησε σε όλο αυτό το σκηνοθέτης Γουόλτερ Σάλες (Walter Salles).

Κατά τα άλλα, και ενώ ο σάλος που προκλήθηκε από το κέρατο που έριξε στον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) έχει κοπάσει, αλλά δεν έχει εξαφανιστεί, φήμες θέλουν την Κρίστεν να περιμένει το παιδί του αγαπημένου της.

Ζ. Κ.