Και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε μιούζικαλ

14.12.2012
Ζήλεψε τη δόξα της γυναίκας του ο διάσημος αθλητής και την ακολουθεί στο Γουεστ Εντ.

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) παραβρέθηκε πρόσφατα στην πρεμιέρα του μιούζικαλ "Viva Forever" που είναι βασισμένο στις επιτυχίες του συγκροτήματος "Spice Girls", του οποίου –ως γνωστόν- υπήρξε μέλος.

Η εμφάνισή της –ή μάλλον το φτύσιμο που έριξε στα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ- συζητήθηκε δεόντως, όμως φαίνεται πως από όλη αυτή την ιστορία ο σύζυγος Ντέιβιντ (David) γλυκάθηκε και… ήθελε και αυτός!

Έτσι, όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο 38χρονος άσσος του ποδοσφαίρου έδωσε τη συγκατάθεσή του για τη θεατρική μεταφορά σε μιούζικαλ της κινηματογραφικής ταινίας "Κάν'το όπως ο Μπέκαμ" που έκανε μεγάλη επιτυχία πριν από μια δεκαετία.

Όχι, ο ίδιος ο Ντέιβιντ δεν θα ανέβει στο σανίδι, συμφώνησε όμως να χρησιμοποιηθεί το όνομά του στον τίτλο του μιούζικαλ, οπότε…

Άντε και κάτι χαρούμενο γιατί όπως έγινε γνωστό σήμερα, το διάσημο ζεύγος έχασε $11 εκατομμύρια πρόσφατα. Διάβασε πώς και τι εδώ.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε το τρέιλερ της ταινίας που εκτόξευσε την καριέρα της Κίρα Νάιτλι (Keira Knightley) το 2002.

Ζ. Κ.