Τριφύλλη: Η απόπειρα αυτοκτονίας

21.12.2012
Σε προσωπικές εξομολογήσεις προχώρησε η Βάσια Τριφύλλη, η οποία τον τελευταίο καιρό με τη συμμετοχή της στο Dancing with the stars βλέπει τις μετοχές της να εκτοξεύονται και πάλι.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ, αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της ζωής της, όπως η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, αλλά και η απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στα 21 της χρόνια. "Στα εικοσιένα μου, έκανα απόπειρα αυτοκτονίας για έναν έρωτα. Πήρα χάπια κι ευτυχώς με έσωσε μια φίλη μου. Το μετάνιωσα. Δεν το θεωρώ στάση ζωής" αποκάλυψε χαρακτηριστικά

Η Τριφύλλη παραδέχεται ότι έχει ζήσει παθιασμένους έρωτες και κάποιες φορές για χάρη τους έγινε...ρεζίλι των σκυλιών! "Έχω ζήσει παθιασμένους έρωτες. Έχω γίνει ρεζίλι των σκυλιών. Έχω κατέβει τη Μιχαλακοπούλου κόντρα, θεωρώντας ότι οι υπόλοιποι οδηγοί πάνε λάθος κι εγώ σωστά". Παραδέχεται, δε, ότι έχει χτυπήσει άσχημα σύντροφό της όταν έμαθε ότι την απάτησε. " Άντρας δεν με έχει χτυπήσει ποτέ. Αλλά έχω απατήσει".

Και οι αποκαλύψεις δε σταματούν εδώ, αφού εξομολογείται ότι έχει μείνει δύο φορές έγκυος αλλά αποφάσισε να μην κρατήσει τα παιδιά. "Μετά με τιμώρησε ο καρκίνος. Καλά μου έκανε", ενώ παραδέχεται ότι ήθελε να πεθάνει όταν ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά εξαιτίας του καρκίνου!

Όσο για τη συμμετοχή της στο Dancing; Είναι για εκείνη το... "αντικαταθλιπτικό" της. "Τώρα που σας μιλάω περνάω κατάθλιψη. Απλώς, το παλεύω. Είμαι καταθλιπτική αλλά πολύ θαρραλέα. Το μότο μου είναι "Τίποτε δεν είναι για θάνατο, παρά ο ίδιος θάνατος". Έχω χάσει τρία αδέλφια, ήταν τα πρώτα τρίδυμα της Ελλάδος. Δεν υπάρχει όμως στιγμή, ευκαιρία, ήχος, οσμή η τραγούδι που να μην μου φέρνουν στο νου τα αδέλφια μου"