Μπέβερλι: Ξανά μαζί Κέλι και Ντίλαν

21.12.2012
Ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια φαίνεται ότι ακόμη διατηρεί στενή τη μεταξύ τους σχέση.

O έρωτας της Τζένι Γκαρθ (Jenny Garth) και του Λιουκ Πέρι (Luke Perry) υπήρξε επί μία δεκαετία στο κέντρο του ενδιαφέροντος για εκατομμύρια φανατικούς θεατές της σειράς "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς".

Η σχέση των δύο ηθοποιών, όμως, φαίνεται ότι κρατά ακόμη, ύστερα από τόσα χρόνια και εκτός πλατό.

Μιλώντας στο UsWeekly πρόσφατα, η 40χρονη "Κέλι" παραδέχτηκε ότι με τον "Ντίλαν" έχουν ακόμη απίστευτη χημεία, ότι τον αγαπά πάρα πολύ, αλλά δεν είναι σίγουρη ότι θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως ζευγάρι.

"Είμαστε πολύ δεμένοι. Τον αγαπώ τόσο πολύ που νομίζω ότι θα ήταν πολύ περίεργο να γινόμασταν ζευγάρι", εξήγησε η Τζένι συμπληρώνοντας ότι η βοήθεια που της πρόσφερε ο 47χρονος ηθοποιός τον δύσκολο καιρό μετά το διαζύγιό της υπήρξε ανεκτίμητη.

Μπορεί στα προσωπικά τους να μη έχουν κοινό μέλλον, όμως φαίνεται ότι οι δύο ηθοποιοί ετοιμάζονται να ξαναβρεθούν μαζί τηλεοπτικά.

"Μάλλον θα είναι ένα σίριαλ αλλά ακόμη βρισκόμαστε στη δημιουργική διαδικασία", αποκάλυψε η Γκαρθ συμπληρώνοντας ότι από τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν τις συναντήσεις με τους σεναριογράφους και τους παραγωγούς ώστε να καταλήξουν στο πώς, το τι και το πότε της υπόθεσης.

Επίσης, πριν από λίγο καιρό, η "Κέλι" και ο "Ντίλαν" συναντήθηκαν ξανά με τον τρίτο της παρέας, τον "Μπράντον" με τον οποίο γύρισαν ένα διαφημιστικό σποτ για την "Old Navy" που στηρίχθηκε ακριβώς στη μεταξύ τους σχέση. Δείτε στο τρίτο βίντεο που ακολουθεί.

Στα δύο άλλα βίντεο θυμηθείτε μερικές σκηνές από το θρυλικό, πια, σίριαλ.

Ζ. Κ.