Σκληρή επίθεση στη Μίλα Κούνις

21.12.2012
Απρόσμενα πυρρά δέχτηκε η διάσημη ηθοποιός από Ουκρανό πολιτικό που τη χαρακτηρίζει "βρώμικη Εβραία".

Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ.com η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) δέχτηκε σκληρή αντισημιτική επίθεση από τον συμπατριώτη της, Ιγκόρ Μιροσνισένκο (Igor Miroshnichenko), ο οποίος διατείνεται ότι η 29χρονη σταρ δεν είναι πραγματική Ουκρανή, αποκαλώντας της "ζυντόβκα".

"Ζυντόβκα" σημαίνει "βρώμικη Εβραία" και είναι η λέξη που χρησιμοποιούνταν υποτιμητικά εναντίων των Ιουδαίων την περίοδο του ολοκαυτώματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εβραϊκοί οργανισμοί σε όλο τον κόσμο έχουν εξαγριωθεί από το γεγονός ενώ η ίδια η Κούνις δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο ακόμη.

Το ζήτημα παίρνει μεγαλύτερη έκταση καθώς προκύπτει λίγες μόνο μέρες αφού ο Ουκρανός υπουργός δικαιοσύνης απεφάνθη ότι η χρήση της εν λόγω έκφρασης είναι απόλυτα νόμιμη, απορρίπτοντας έτσι σχετική αίτηση για απαγόρευσή της δημοσίως.

Η Μίλα, που εδώ και εννέα μήνες ζει τον έρωτά της στο πλευρό του Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher), έφτασε στις ΗΠΑ όταν ήταν 7 χρονών όταν οι γονείς της αποφάσισαν να δώσουν σε εκείνη και τον αδελφό της ένα καλύτερο αύριο –όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της.

Κατά τα άλλα, το ζευγάρι λέγεται ότι θα περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων με την οικογένεια του πρώην συζύγου της Ντέμι Μουρ (Demi Moore). Σοβαρεύει το πράγμα, έτσι;

Ζ. Κ.