Ο Άστον Κούτσερ ζητά επίσημα διαζύγιο

22.12.2012
Έναν χρόνο μετά τον χωρισμό του από την Ντέμι Μουρ (Demi Moore), ο 34χρονος ηθοποιός θέλει να τελειώνει την υπόθεση και τυπικά.

Ο γάμος της 50χρονης σταρ με τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) έληξε τον Νοέμβριο του 2011 μετά την αποκάλυψη της απιστίας εκείνου -και μάλιστα την παραμονή της έκτης επετείου του γάμου τους.
Επίσημα χαρτιά διαζυγίου δεν είχαν κατατεθεί μέχρι σήμερα που ο Κούτσερ αποφάσισε να λήξει και τυπικά το γάμο του με τη Μουρ.

Σύμφωνα με το περιοδικό "People" ο Άστον κατέθεσε την αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την Παρασκευή. Σημειώνεται δε, ότι ενώ δεν ζητά καμία διατροφή έχει δηλώσει ότι σε περίπτωση που η Ντέμι ζητήσει διατροφή από εκείνον προτίθεται ευχαρίστως να τη δώσει.

Στο μεταξύ, ο Άστον, τους τελευταίες έξι μήνες είναι ζευγάρι με τη νεαρή συνάδελφό του, Μίλα Κούνις (Mila Kunis) ενώ η Ντέμι δεν λέει να συνέλθει ούτε από το κέρατο, ούτε από τον χωρισμό, ούτε από το πόσο γρήγορα έχει προχωρήσει με τη ζωή του ο καλός της.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι ο Κούτσερ προσέλαβε τη δικηγόρο διασήμων Λόρα Βάσερ (Laura Wasser) η οποία είχε εκπροσωπήσει την Κιμ Καρντάσιαν, την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, την Αντζελίνα Τζολί και τη Χάιντι Κλουμ.

Ζ. Κ.