Σπίαρς: σκάνδαλο με την πατρότητα ενός γιου της

27.12.2012
Δεν βγαίνει με τους καλύτερους οιωνούς το 2012 για την πριγκίπισσα της ποπ.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) έχει δύο γιους από τον γάμο της με τον χορευτή Κέβιν Φέντερλαϊν (Kevin Federline), τον 7χρονο Σον Πρέστον (Sean Preston) και τον 6χρονο Τζέιντεν Τζέιμς (Jayden James).

Όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα του "National Enquirer" ο αδελφός του Κέβιν, Κρίστοφερ Φέντερλαϊν (Christopher Federline) έρχεται να διεκδικήσει την πατρότητα του μεγαλύτερου γιου του ζεύγους υποστηρίζοντας ότι είχε κοιμηθεί με τη νύφη του ενώ εκείνη ήταν παντρεμένη με τον αδελφό του.

Ταυτόχρονα, πληροφορίες του ταμπλόιντ μεταφέρουν ότι στις 18 Δεκεμβρίου ο Κρίστοφερ κατέθεσε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Σπίαρς ζητώντας να κρατηθεί εκείνη μακριά του.

Στην αίτηση ο Φέντερλαϊν υποστηρίζει ότι η Μπρίτνεϊ του έκλεψε χρήματα, τον εκβίασε και τον παρενοχλούσε για καιρό ενώ ταυτόχρονα έσκασε και τη βόμβα περί πατρότητας.

Συγκεκριμένα, ο Κρίστοφερ αποκαλύπτει ότι αφού του έκλεψε την πιστωτική κάρτα, η Σπίαρς τη χρέωσε με $4.500 ενώ στη συνέχεια τον απείλησε ότι αν πήγαινε στην αστυνομία θα έλεγε σε όλους ότι εκείνος είναι ο βιολογικός πατέρας του Σον Πρέστον.

"Ομολογώ ότι κοιμήθηκα με την Μπρίτνεϊ και ότι είμαι ο πραγματικός πατέρας, αλλά ο κόσμος δεν χρειάζεται να το γνωρίζει", λέγεται ότι έγραψε στον φάκελό του ο Φέντερλαϊν, αλλά να που η βόμβα έσκασε και δημοσίως, παρότι επίσημα αντίδραση δεν έχουμε ακόμη από καμία πλευρά.
Ζ. Κ.