Χειλουδάκη- εισαγγελέας ξανά μαζί;

27.12.2012
Μπορεί να έχουν περάσει περισσότερα από 15 χρόνια από τότε που ο έρωτάς της Τζένης Χειλουδάκη και του πρώην αντιεισαγγελέα Γιώργου Σακελλαρόπουλου είχε γίνει πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων και πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες και περιοδικά, όμως, απ’ ότι φαίνεται μάλλον τώρα θα υπάρξει συνέχεια.

Η Τζένη Χειλουδάκη ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook μια φωτογραφία όπου οι δυο τους είναι μαζί, συνοδευόμενη από τον τίτλο «Τότε, τώρα… για πάντα» και δηλώνοντας πως είναι «σε σχέση» μαζί του.

Επιπλέον, θέλοντας να μοιραστεί με τους φίλους της την απρόσμενη χαρά της, πόσταρε στο προφίλ της το τραγούδι «Γεια σου, κυρ εισαγγελέα» που είχε βγει την εποχή που ο έρωτάς τους δίχαζε την κοινή γνώμη, ενώ δεν έλειψαν και τα απαραίτητα σχόλια από κάτω από την ίδια και τον πρώην αντιεισαγγελέα.

Κι αν τότε ο έρωτας μεταξύ των δύο, δίχαζε, τώρα τα Like και τα σχόλια από φίλους σχετικά με την ξαφνική επανασύνδεση πήραν φωτιά.

Τώρα εάν όλα τα παραπάνω όντως ισχύουν ή όχι, θα το γνωρίζουμε πολύ σύντομα. Τέτοια πράγματα δεν κρύβονται, ειδικά στην εποχή των κοινωνικών δικτύων.

Ν.Ε.