Κορομηλά: Πουλάει το σπίτι της;

07.01.2013
Η κρίση έχει χτυπήσει και τους εκπροσώπου τους star system και όπως διαβάζουμε και ακούμε ο ένας μετά τον άλλο βγάζει στο «σφυρί» τα σπίτια του.

Στο... κλαμπ φαίνεται ότι προστέθηκε πρόσφατα η Ρούλα Κορομηλά, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα, έβαλε πωλητήριο στη βίλα της στην Μύκονο. Το εξοχικό αποτελούσε το ησυχαστήριο της Ρούλας από το 2000, αλλά λόγω κρίσης η παρουσιάστρια πήρε αυτή την απόφαση προκειμένου να νιώσει μία ασφάλεια στο ρευστό οικονομικό τούτο περιβάλλον.

Η βίλα βρίσκεται στην περιοχή Αλεομάνδρα και έχει απίστευτη θέα στη θάλασσα και στη Δήλο, ενώ έχει έκταση 500 τ.μ και βρίσκεται σε οικόπεδο ενός στρέμματος. Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, πισίνα, αλλά και ιδιωτική παραλία, ενώ ακολουθεί πιστά την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Τη διακόσμηση έχει επιμεληθεί η ίδια η παρουσιάστρια, με το λευκό και το γαλάζιο να κυριαρχούνσε όλους τους χώρους.

Στη συγκεκριμένη βίλα μάλιστα, οι παπαράτσι… «τσάκωσαν» για πρώτη φορά τη Δούκισσα Νομικού και τον Χρήστο Χολίδη, επιβεβαιώνοντας τότε τις φήμες ότι είναι ζευγάρι.

Πηγη espresso