Ρουβάς - Ζυγούλη: Καυτά φιλιά έξω από το μαιευτήριο

07.01.2013
Στο σπίτι με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά και τη νεογέννητη κορούλα της βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η Κάτια Ζυγούλη.

Η τρίτεκνη μητέρα, που έφερε την Πέμπτη στον κόσμο τη δεύτερη κόρη της πήρε εξιτήριο το πρωί, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον ευτυχή χαζομπαμπά Sakis Ρουβά. Μάλιστα, ο τραγουδιστής δε σταμάτησε λεπτό κατά την έξοδο τους να φωτογραφίζει την Κάτια, αλλά και τα τηλεοπτικά συνεργεία

Και μπορεί πέρυσι που έβγαιναν από το μαιευτήριο αγκαλιά με το γιο τους, ο Ρουβάς να είχε «μαλώσει’ τους ρεπόρτερ για να κάνουν ησυχία λόγω του μωρού, τώρα δεν είχαμε τέτοια. Η Ζυγούλη δήλωσε «τριπλά ευτυχισμένη", ενώ τόνισε στον αγαπημένο της ότι τα τρία παιδιά «μαζί τα κάναμε», όταν εκείνος την ευχαρίστησε δημοσίως για τα καλύτερα δώρα που της έχει κάνει.

Ο, δε, Sakis δήλωσε: "Είναι θέμα θέλησης και καλής συνεργασίας το ότι έχουμε κάνει τρία παιδιά σε πέντε χρόνια. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη, δεν υπάρχουν πράγματα στον κόσμο που φτάνουν αυτή τη σπουδαιότητα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο για την αγάπη τους", Όσο για το αν θα πάνε για τέταρτο; "Θα κάτσω σπίτι και θα αφεθώ στη μοίρα μου", δήλωσε η Κάτια.

Και το καλό μάς το άφησαν για το τέλος. Το «είδωλο» έδωσε πολλά και καυτά φιλιά στην αγαπημένη του μπροστά στις κάμερες.