Χάιντι Κλουμ: Στο σεξ γίνομαι... διάολος!

08.01.2013
Έναν χρόνο μετά το διαζύγιό της από τον Σιλ (Seal) η γερμανίδα καλλονή αποκαλύπτει γαργαλιστικές λεπτομέρειες της σεξουαλικής της ζωή.

Η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) φιλοξενείται στο εξώφυλλο του περιοδικού "Marie Claire" για τον Φεβρουάριο 2013 και στη συνέντευξη που παραχωρεί ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της με έναν μικρότερο άντρα, ενώ ταυτόχρονα παραδέχεται πως στο κρεβάτι της αρέσει να πειραματίζεται.

"Μπορώ να αντιληφθώ γιατί μια γυναίκα βρίσκει ελκυστικό έναν πολύ νεότερο άντρα, καθώς η αλήθεια είναι πως όταν μεγαλώνουν οι άντρες, αλλάζει πολύ το… σχήμα τους!", εξηγεί με χιούμορ η 39χρονη καλλονή συμπληρώνοντας ότι είναι σίγουρα πιο σέξι να κοιτάζεις ένα γυμνασμένο και σφριγηλό σώμα όταν βγαίνουν τα ρούχα.

"Εγώ όμως είμαι ρεαλίστρια. Γίνομαι 40 του χρόνου και δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να αντιμετωπίσω εύκολα να ξυπνήσω ένα πρωί έχοντας στο πλευρό μου έναν 25άρι", συνέχισε η Κλουμ προχωρώντας και στην ανάλυσή της για τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού που "καλό θα ήταν να έχει αρκετό… αλατοπίπερο".

"Είναι καλό να προσπαθεί κανείς να αλλάζει στην κρεβατοκάμαρα. Να κάνει πράγματα πέρα από τα συνηθισμένα. Σε μερικούς ανθρώπους αρέσει να πειραματίζονται στο κρεβάτι περισσότερο από άλλους ενώ μερικοί είναι πιο βαρετοί. Αν εσύ είσαι πιο τρελός και φευγάτος, πάρτο πάνω σου και κάνε τον άλλο να μάθει καλά ότι έχεις μέσα στο έναν μικρό διαβολάκο που τον βγάζεις έξω που και που", εξηγεί γαργαλιστικά η Χάιντι, μην αφήνοντας καμία αμφιβολία για τον δικό της ρόλο στη σχέση.

Η Χάιντι Κλουμ ήταν παντρεμένη με τον τραγουδιστή Σιλ (Seal) επτά χρόνια πριν χωρίσουν πέρσι και οι δυο τους ανανέωναν τους όρκους τους κάθε χρονιά.

Στη συνέντευξη του "Marie Claire" το διάσημο μοντέλο εκφράζει την απορία του ως προς το γιατί όλος ο κόσμος χαρακτηρίζει την όλη κατάσταση τραγική.

"Σίγουρα δεν είναι κάτι που ήθελα. Ούτε και κανείς άλλος. Όμως συνέβη. Δεν είναι και πολύ σοβαρό. Είμαστε όλοι μια χαρά", εξήγησε έτσι απλά η Χάιντι βάζοντας τα πάντα στη θέση τους.

Ζ. Κ.