Σακίρα: η πρώτη φωτογραφία του γιου της

24.01.2013
Η διάσημη κολομβιανή τραγουδίστρια έγινε μανούλα και τώρα ο επίσης διάσημος σύντροφός της καμαρώνει ως γνήσιος χαζομπαμπάς διαδικτυακά!

Η Σακίρα (Shakira) και ο Τζεράρντ Πικέ (Gerard Pique) υποδέχτηκαν τον Μίλαν (Milan) τους χθες και από ό,τι φαίνεται ο μικρός ακολουθεί πιστά τα βήματα του πατέρα του από την πρώτη κιόλα στιγμή.

Αμέσως μόλις γεννήθηκε το μωρό ο άσσος της Μπαρτσελόνα ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι ο Μίλαν ανήκει ήδη στον ιστορικό ισπανικό ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Σήμερα συνεχίζει ποστάροντας στο Twitter του μια φωτογραφία με τα πόδια του γιόκα του στα οποία έχουν φορέσει ένα ζευγάρι προσωποποιημένα αθλητικά παπούτσια Nike.

"Τα πόδια το Μίλαν", έγραφε η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία και το χαμόγελο έρχεται αυτόματα καθώς τα παπουτσάκια όπου ξεχωρίζει κεντημένο το όνομα του μικρού μοιάζουν τεράστια για τα ποδαράκια του νεογέννητου αγοριού.

Η 35χρονη τραγουδίστρια και ο 25χρονος αγαπημένος της επιβεβαίωσαν οι ίδιοι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Σακίρα την υψηλή τους άφιξη, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τους θαυμαστές τους για την ετυμολογία του ονόματος που επέλεξαν για τον γιόκα τους.

Έτσι μάθαμε όλοι ότι το όνομα Μίλαν (με τον τόνο στο γιώτα) σημαίνει αγαπημένος, λατρευτός και χαρισματικός στα σλάβικα, πρόθυμος και εργατικός στα αρχαία ρωμαϊκά και ενοποίηση στα σανσκριτικά. Και ξανά... Να τους ζήσει ο νεαρός.

Ζ. Κ.