Θεοδωρίδου - Χολίδης: Όχι μόνο φίλοι....

04.02.2013
Ακόμη μία σόλο εμφάνιση έκανε ο Χρήστος Χιλίδης φουντώνοντας κι άλλο τις φήμες χωρισμού με την Δούκισσα Νομικού.

Κι αν υπολογίζουμε καλά, την ώρα που έπαιζε – σε μαγνητοσκόπηση – εκείνη ως καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου και μιλούσε για τη σχέση τους, ο Χολίδης διασκέδαζε με την ψυχή του στο κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσσα Θεοδωρίδου. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε, παρέμεινε εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα πειράγματα και τα γέλια με την Θεοδωρίδου έδωσαν και πήραν, ενώ η αοιδός ανέβασε τον Χολίδη πάνω στην πίστα. Και το μάτι σου έπεφτε πάνω στην διαφορά ύψους των δύο. Κοκκίνου – Μπόγρης ένα πράγμα και σκέψου ότι η Νατάσσα φορούσε και δωδεκάποντο. Αλλά τι να σου κάνει και αυτό;

Πάντως, όσοι τους είδαν από κοντά εκείνο το βράδυ έχουν να λένε για την μεταξύ τους χημεία και μέσα έπεσαν τα άτιμα, αφού Νατάσσα και Χολίδης δεν είναι μόνο συνάδελφοι και φίλοι, αλλά οσονούπω θα είναι και συνεργάτες! Οπότε, η χημεία στην προκειμένη περίπτωση, είναι ο, τι καλύτερο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δυο τους θα εμφανιστούν σε κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όσο για την Δούκισσα, η περίπτωση τους μας έχει μπερδέψει τα μάλα. Πολλοί υποστηρίζουν ότι έχουν χωρίσει, ενώ το ζεύγος διαψεύδει. Μεταξύ μας, δεν πείθουν και τόσο.