Σφάζονται μαμά και κόρη της Γουίτνεϊ

04.02.2013
Ένας χρόνος πέρασε τον θάνατο της διάσημης τραγουδίστριας και οι δύο πιο κοντινές γυναίκες της ζωής της… σκοτώνονται.

Η μαμά της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) θέλησε να εκφράσει δημόσια τον πόνο που της άφησε ο χαμός της αγαπημένης της κόρης και για τον λόγο αυτό έγραψε ένα βιβλίο με τον τίτλο "Θυμάμαι την Γουίτνεϊ" ("Remembering Whitney").

Φαίνεται όμως ότι η κίνηση αυτή της γιαγιάς Σίσι (Cissy) δεν βρίσκει στο παραμικρό σύμφωνη την εγγόνα της, η οποία δεν κράτησε το στόμα της κλειστό. Αντίθετα εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκειά της, χαρακτηρίζοντας την όλη κίνηση "ασεβή" προς τη χαμένη μαμά της.

"Εγώ και ο @nickgordon φυσικά δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα με ,τιδήποτε έχει να κάνει με το βιβλίο της γιαγιάς μου. Δεν το έχω διαβάσει και ούτε πρόκειται να το κάνω. Το βρίσκω ασεβές προς τη μητέρα μου και ως κόρη της, δεν θα το ανεχτώ", φρόντισε να ξεκαθαρίσει η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbie Christina Brown) μέσα από τη σελίδα της στο Twitter μιλώντας ξεκάθαρα και εκ μέρους του αρραβωνιαστικού (πρώην ή νυν… ποιος ξέρει) και θετού αδελφού της, Νικ Γκόρντον (Nick Gordon).

Η 79χρονη Σίσι Χιούστον ομολογεί πως η "η ζωή της κατέρρευσε τη στιγμή που η κόρη της βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα της σουίτας της".

"Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα. Μου είπαν ότι ούρλιαξα τόσο δυνατά που με άκουσαν σε όλο το ξενοδοχείο, όμως εγώ έχω το απόλυτο κενό στο μυαλό μου. Ακόμη και τώρα πονάω αφόρητα και εύχομαι να μπορούσα να αγκαλιάσω τη μικρή μου Νίπι (Nippy) ακόμη μια φορά", γράφει σε κάποιο σημείο του βιβλίου της η Σίσι η οποία ακόμη και τώρα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο χειρότερος εφιάλτης της έγινε πραγματικότητα, "ότι δηλαδή το παιδί της έφυγε πριν από την ίδια".

Ζ. Κ.