Η 26χρονη κα Χέφνερ μιλά για το σεξ με τον σύζυγο

08.02.2013
Ο θρυλικός ιδρυτής του "Playboy" και η κατά 60 χρόνια νεότερη αγαπημένη του παντρεύτηκαν την παραμονή Πρωτοχρονιάς και τώρα εκείνη δίνει την πρώτη της συνέντευξη.

"Τον παντρεύτηκα για ασφάλεια", ξεκαθαρίζει η Κρίσταλ Χάρις (Crystal Harris) όταν η δημοσιογράφος της Huffington Post Live τη ρώτησε γιατί είπε τελικά το "Ναι" στον Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner).

"Γνωρίζοντας ότι είμαι η μία και μοναδική για εκείνον, αυτό μου έδινε απίστευτη ασφάλεια", εξήγησε η 26χρονη καλλονή που λίγους μήνες πριν είχε τινάξει τον αρραβώνα στον αέρα, συμπληρώνοντας ότι ο σύζυγός της την έκανε να μην νιώθει καμία απειλή από τις άπειρες γυναίκες που τον περιτριγυρίζουν όλη μέρα.

Σε μια τέτοια συζήτηση η ερωτήσεις δεν μπορεί παρά να κατέληγαν στην ερωτική ζωή του ζευγαριού –δεδομένης και της αβυσσαλέας διαφοράς στις ηλικίες τους. Πώς είναι άραγε το ζεύγος στο κρεβάτι;

"Ε.. τώρα ο Χεφ είναι πιο μεγάλος πια, και έχει ζήσει όλες τις φάσεις, με πολλές φιλενάδες και όλα τα σχετικά. Τώρα είναι μάλλον… ξέρεις… αλλιώς… αγκαλιαζόμαστε στον καναπέ, βλέπουμε καμιά ταινία ή παίζουμε τάβλι… Μαζευόμαστε με τα κορίτσια και παίζουμε Uno…", είπε μάλλον ψελλίζοντας η Κρίσταλ και φυσικά η δημοσιογράφος αναγκάστηκε να γίνει πιο ξεκάθαρη. "Δηλαδή δεν κάνετε σεξ με τον Χεφ;"

Πιάστηκε στη φάκα η νεαρή και το μόνο που μπόρεσε να αποκριθεί χασκογελώντας αμήχανα ήταν ένα "Ουδέν σχόλιο". Εντάξει Κρίσταλ… το πιάσαμε το υπονοούμενο, μόνο που η δημοσιογράφος δεν μάσησε και της θύμισε παλιότερη ατάκα της όπου είχε αποκαλύψει ότι "το σεξ με τον Χιου κρατά μόνο λίγα δευτερόλεπτα".

Εκεί η κα Χέφνερ ήταν κάθετη ξεκαθαρίζοντας ότι εκείνη ουδέποτε είχε πει κάτι τέτοιο. "Διαστρέβλωσαν όλα όσα είπα", εξήγησε η Κρίσταλ με στεναχώρια ενώ ταυτόχρονα τόνισε ότι "γι' αυτό τον λόγο δεν έδωσε καμία συνέντευξη μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Όσο για το περίφημο προγαμιαίο συμβόλαιο; Η Κρίσταλ δεν έδωσε λεπτομέρειες δεν διέψευσε όμως τελείως τις φήμες που τη θέλουν "δεμένη χειροπόδαρα" με ένα πολύ πολύ σκληρό συμβόλαιο από το οποίο δεν θα φύγει με τίποτα παραπάνω από τα βασικά. Όχι όμως ότι και αυτά θα είναι λίγα. Θα γύριζε αλλιώς το κορίτσι;;;

Ζ. Κ.