Μπουλάς : Αποχώρησε από το σχήμα για λόγους υγείας

13.02.2013
Όταν έγινε γνωστό ότι από το σχήμα του Ακτή Πειραιώς αποχωρεί και ο Σάκης Μπουλάς (λίγες μέρες νωρίτερα έφυγε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης) τα σενάρια έδωσαν και πήραν.

Οι κακές γλώσσες έσπευσαν να πουν ότι ο λόγος που ο Μπουλάς φεύγει είναι ο... Γιάννης Ζουγανέλης με τον οποίο ήρθε σε ρήξη, επειδή ο δεύτερος ήθελε να έχει το γενικό κουμάντο. Αλλά καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα παραπάνω σενάρια που στην προκειμένη περίπτωση μοιάζουν με... επιστημονικής φαντασίας.

Λόγοι υγείας είναι αυτοί που ανάγκασαν τον Μπουλά να αποχωρήσει από το σχήμα και όχι ο Ζουγανέλης με τον οποίο είναι χρόνια φίλοι και τίποτε δεν μπαίνει πάνω από τη φιλία τους. Εξάλλου, ο Σάκης τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από προβλήματα υγείας, έχοντας μάλιστα υποβληθεί σε τετραπλό μπάι μπας μετά από έμφραγμα.

«Ναι είναι αλήθεια, θα αποχωρήσω από το σχήμα εξαιτίας ενός προβλήματος με την υγεία μου», δήλωσε λακωνικά ο ηθοποιός στην Espresso, ενώ εξήγησε ότι για την ώρα δεν θέλει να πει περισσότερα. «Δε θέλω αυτή τη στιγμή να επεκταθώ στο θέμα και παρακαλώ να το σεβαστείτε»είπε χαρακτηριστικά.

Το σχήμα στην Ακτή Πειραιώς την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου κάνει πρεμιέρα με νέες αφίξεις και διαμορφώνεται ως εξής: Γιάννης Ζουγανέλης, Μπάμπης Στόκας, Λάκης Παπαδόπουλος, Νίκος Ζιώγαλας, Τζόνυ Βαβούρας. Και απόδειξη, δε, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του Μπουλά με τους πρώην συνεργάτες του, υπογράφει τα κείμενα της παράστασης που θα λέγεται... «Τα παιδία παίζει»