Νεοναζί προσπάθησαν να σκοτώσουν την Πασχαλίδου!

26.02.2013
Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πασίγνωστης παρουσιάστριας ότι μέλη νεοναζιστικής οργάνωσης έκαναν επίθεση στο σπίτι της με σκοπό να την σκοτώσουν!

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τα δύσκολα παιδικά στη Σουηδία και τον ρατσισμό που βίωσε ως κόρη μεταναστών. «Μαυροκέφαλη» και «Τσικνοελληνοπούλα» την αποκαλούσαν τα παιδάκια, ενώ η χειρότερη στιγμή της ζωής της ήταν η ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι της πριν πολλά χρόνια.

«Το '98 δέχτηκα επίθεση από μέλη ναζιστικής οργάνωσης. Ήρθαν με όπλα και κουκούλες στο σπίτι για να με σκοτώσουν» αποκάλυψε, ενώ παραδέχτηκε ότι την πρώτη Σουηδέζα φίλη την έκανε στο Λύκειο! Τα παιδικά της χρόνια εκτός από δύσκολα ήταν και φτωχικά και η ίδια ξεκίνησε να δουλεύει από 23 χρονών καθαρίζοντας γραφεία μαζί με τη μητέρα της.

Η Πασχαλίδου αποκαλύπτει επίσης ότι μεγάλωσε σε μία περιοχή που ήταν γκέτο, ενώ πρώτη φορά που την κάλεσαν σε σουηδικό σπίτι ήταν στο λύκειο. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν με κάλεσε μια συμμαθήτριά μου να κοιμηθώ σπίτι της και κοιμήθηκα πρώτη φορά σε πουπουλένιο πάπλωμα. Ήμουν 16-17 χρονών» δήλωσε.