Η Άνιστον, η Θερόν και η... υιοθεσία!

15.03.2013
Ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα η διάσημη ηθοποιός, αλλά καθώς την απασχολεί πολύ και το αμέσως επόμενο βήμα, συγκεντρώνει πληροφορίες από τους... ειδικούς.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) παντρεύεται όπου να' ναι τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) και φήμες τη θέλουν ήδη να ασχολείται με το θέμα "παιδί".

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η 44χρονη σταρ και ο 40ρονος αρραβωνιαστικός της εξετάζουν πολύ σοβαρά το ζήτημα της υιοθεσίας και η Τζεν λέγεται ότι ζήτησε πληροφορίες από τη Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron).

Η 37χρονη νοτιοαφρικανή σταρ υιοθέτησε το γιο της, Τζάκσον, πέρσι και είναι πρόθυμη να μοιραστεί τις εμπειρίες της με όλο τον κόσμο.

"Η Τζένιφερ θέλει να μάθει τα πάντα για την υιοθεσία καθώς λόγω της ηλικίας της τη θεωρεί πολύ πιθανή ως λύση για να γίνει μανούλα", μεταφέρουν πηγές του RadarOnline, τονίζοντας όμως ότι το ζευγάρι εξετάζει και άλλες εναλλακτικές, όπως η παρένθετη μητέρα, για παράδειγμα, γιατί θέλουν οπωσδήποτε να γίνουν γονείς.

Η Σαρλίζ μόνο θετικά σχόλια είχε για την εμπειρία της την οποία χαρακτηρίζει ως "το πιο ανταποδοτικό πράγμα που έκανε ποτέ στη ζωή της".

Πάντως, αυτές τις μέρες, προτεραιότητα στο πρόγραμμα του διάσημου ζεύγους είναι χωρίς αμφιβολία ο γάμος τους που, σύμφωνα με τις φήμες, είναι μια ανάσα μακριά.

Μάλιστα, λέγεται ότι η Τζένιφερ επέλεξε και έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο για να προσκαλέσει όσους θέλει δίπλα της εκείνη τη στιγμή.

Μόλις τελειώσει αυτό, τότε σειρά έχει σίγουρα το επόμενο βήμα. "Ο Τζάστιν και η Τζένιφερ θέλουν να γίνουν γονείς και θα κάνουν το παν για να το καταφέρουν", μεταφέρουν φίλοι του ζεύγους. Με το καλό, λοιπόν...

Ζ. Κ.