Πρωτόπαπας: Μάχη μέχρις εσχάτων δίνουν οι γιατροί

22.03.2013
Για έκτη μέρα ο Τόμας Πρωτόπαπας δίνει τη μεγάλη μάχη στη μονάδα Εντατικής στο ΚΑΤ, αλλά την ίδια στιγμή τη δική τους μεγάλη μάχη δίνουν και οι γιατροί που τον παρακολουθούν.

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να ανατρέψουν την κρίσιμη κατάσταση του νεαρού ηθοποιού και από την Τετάρτη του χορηγούν άλλη θεραπευτική αγωγή, ενώ θα δοκιμάσουν και μία νέα. Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μεσημεριανής Μελέτη, από την αλλαγή της αγωγής, υπήρξαν εν μέρει κάποια θετικά σημάδια.

Η κρανιακή πίεση του Τόμας έχει πέσει και αυτό είναι μία μικρή αλλά σημαντική εξέλιξη. Ωστόσο, τα άσχημα νέα της ιστορίας είναι ότι δεν αντιδρούν ακόμη τα μάτια του με τους γιατρούς να ελπίζουν ότι θα υπάρξει μία θετική εξέλιξη με τη νεα αγωγή.

Στο μεταξύ, οι εξετάσεις του έχουν ήδη σταλεί στο εξωτερικό και οι γιατροί αφού τις εξετάσουν τις επόμενες μέρες θα τις στείλουν πίσω με τις εκτιμήσεις του.

Την ίδια ώρα η οικογένεια του, οι φίλοι του αλλά και η κοπέλα του, Ιωάννα βρίσκονται συνεχώς έξω από την εντατική ενώ πολύ συχνά πηγαίνουν στο μικρό εκκλησάκι του νοσοκομείου και προσεύχονται για το θαύμα....