Ξοφλημένη 50άρα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ;

26.03.2013
Ποιος εξέφρασε ανοιχτά τις αμφιβολίες του ως προς το κατά πόσο μετρά ακόμη η… μπογιά της διάσημης ηθοποιού;

Η Κάντας Μπούσνελ (Candace Bushnell) είναι η γυναίκα στην οποία η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) χρωστά τα πάντα αφού είναι η συγγραφέας που "γέννησε" την ηρωίδα που την έκανε γνωστή στα πέρατα του κόσμου: την Κάρι Μπράντσο (Carrie Bradshaw).

Η δημοφιλής σειρά του ΗΒΟ, "Sex and the City" που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1998 στηρίχθηκε στο δικό της ομότιτλο βιβλίο, όπως επίσης δύο ταινίες που ακολούθησαν, αλλά και η πιο πρόσφατη "The Carries Diaries'" που στην ουσία αποτελεί πρίκουελ όλων των προηγούμενων.

Τώρα το θέμα έρχεται ξανά στην επικαιρότητα λόγω της απάντησης που έδωσε η 54χρονη συγγραφέας σχετικά με το κατά πόσον θεωρεί σκόπιμο να γίνει και μια τρίτη ταινία.

Υποστηρίζοντας ότι οι υπεύθυνοι παραγωγοί "ξεζούμισαν" τον χαρακτήρα της Κάρι Μπράντσο, η Μπουσνέλ εκφράζει αμφιβολίες ως προς την ηλικία της ηθοποιού που την ενσαρκώνει τόσο χρόνια.

"Κοιτάξτε, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι 47 ετών. Νομίζω ότι ακόμη και στη δεύτερη ταινία η Κάρι Μπράντσο δεν μπορούσε να είναι ακόμη ενζενί, όμως οι παραγωγοί κόλλησαν σε αυτό που πίστευαν ότι ήθελε το κοινό και έτσι το έκαναν. Όμως ρεαλιστικά, θα περίμενε κανείς μία γυναίκα μέσης ηλικίας, παντρεμένη, χωρίς παιδιά, να ήταν πιο εστιασμένη στην καριέρα της και όχι στον Κύριο Μπιγκ ακόμη!", κριτίκαρε δεικτικά η συγγραφέας τονίζοντας ότι δεν έχουν αφήσει τίποτα άλλο για αυτό τον ρόλο.

"Αν έγραφα εγώ τη δεύτερη ταινία, θα έβαζα την Κάρι Μπράντσο να κατέβει στην εκλογές για δήμαρχος και τη Σαμάνθα να τη βοηθά, μπαίνοντας στην ουσία μιας σχέσης όπου η γυναίκα είναι απίστευτα φιλόδοξη", συνεχίζει η Μπουσνελ συμπληρώνοντας ότι η ιδέα ένας άνθρωπος να γράφει την ίδια στήλη επί 15 ολόκληρα χρόνια δεν είναι καθόλου ρεαλιστική.

Ζ. Κ.