Μαμά Μπίμπερ: Προσεύχομαι για τον γιο μου!

29.03.2013
Η μαμά του νεαρού ποπ σταρ εκφράζει την ανησυχία της τονίζοντας ότι –δυστυχώς- δεν έχει κανέναν έλεγχο επάνω του.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) φαίνεται ότι δεν άντεξε την αφόρητη πίεση που η δόξα και τα χρήματα του άσκησαν από τόσο μικρή ηλικία και η συμπεριφορά του δείχνει να έχει εκτροχιαστεί τελείως.

Δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, μιλά άσχημα, εμφανίζεται γυμνός και γενικά κάνει ότι γουστάρει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν προκαλώντας ταυτόχρονα, όμως.

Και, όπως φαίνεται, το παιχνίδι έχει χαθεί για τον 19χρονο τραγουδιστή, αφού όπως παραδέχεται και η ίδια η μητέρα του, ως ο μοναδικός άνθρωπος που θα μπορούσε να ασκήσει κάποια επιρροή επάνω του, "δεν μαζεύεται με τίποτα".

"Ε, στα 19 του χρόνια πρέπει λίγο να κάνω πίσω και να τον αφήσω να κάνει τις δικές του επιλογές", εξηγεί η Πάτι Μαλέτ (Patti Mallette) τονίζοντας πως "ο Τζάστιν δεν είναι το μωρό της πια".

Διαχωρίζοντας πια τους δρόμους τους, η μαμά Πάτι –που μεγάλωσε μόνη τον γιο της- εξήγησε στο Access Hollywood Live ότι στράφηκε ακόμη και στην πίστη της για να αντιμετωπίσει την έντονη συμπεριφορά του.

"Φυσικά και προσεύχομαι για εκείνον και τον ενθαρρύνω πάντα", ομολόγησε η Πάτι συμπληρώνοντας όμως ότι δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς πώς σκέφτεται ο γιος της. Όσο για τις… πομπές του; Η Λαμπέλ εξηγεί πως πολλά από όσα γίνονται εκείνη τα μαθαίνει από το ίντερνετ, όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος.

Ακόμη και το τελευταίο περιστατικό όπου ο γιος της κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε έναν γείτονά του βρίζοντάς τον πολύ άσχημα, η μαμά Μπίμπερ από το διαδίκτυο το έμαθε. Τι να πει κανείς;

Φαίνεται ότι ο Τζάστιν δεν μπορεί να διαχειριστεί με υπευθυνότητα το γεγονός ότι πρέπει τώρα να παίρνει μόνος του τις αποφάσεις. Και εφόσον η μαμά του έκανε στην άκρη –για να τον βοηθήσει να ωριμάσει- το θέμα είναι ποιος έχει μείνει δίπλα του και τον "συμβουλεύει".

Ζ.Κ.