Πάλι σήκωσε χέρι ο Μαρτίνεζ της Χάλι Μπέρι

03.04.2013
Δεν τελείωσαν καλά οι οικογενειακές διακοπές για τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό της οποίας ο αρραβωνιαστικός μπλέχτηκε ξανά σε καυγά.

Η Χάλι Μπέρι (Halle Berry) και ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez) είχαν πάει μερικές μέρες στη Χαβάη μαζί με τη Νάλα (Nahla), κόρη της διάσημης ηθοποιού από τη σχέση της με το μοντέλο Γκαμπριέλ Ομπρί (Gabrie Aubry).

Όμως, τη Δευτέρα το βράδυ, μόλις προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες ανακάλυψαν ότι τους περίμεναν δεκάδες παπαράτσι που μόλις τους εντόπισαν έπεσαν –στην κυριολεξία- επάνω τους. Σαν να τους επιτέθηκαν. Ή έστω, έτσι φάνηκε ότι το εξέλαβε το διάσημο ζεύγος, προφανώς.

Ο Μαρτίνεζ κρατούσε στην αγκαλιά του την κόρη της καλής του και προσπαθούσε να την προστατεύσει από τα φλας που την τύφλωναν αλλά η πίεση ήταν ασφυκτική, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Χωρίς να είναι γνωστός για την ηρεμία του –το αντίθετο μάλιστα- ο γάλλος ηθοποιός φαίνεται ότι κλώτσησε κάποιον από τους φωτογράφους που έπεσαν επάνω τους σαν αρπακτικά απειλώντας ταυτόχρονα όλους τους άλλους.

Από πίσω του η καημένη η Χάλι προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα κρατώντας τον καλό της από τον ώμο και φωνάζοντας με όση δύναμη έχει "Υπάρχει ένα παιδί εδώ. Υπάρχει ένα παιδί εδώ". Κανείς όμως δεν την άκουγε προφανώς και η "μάχη" συνεχίστηκε μέχρι τη στιγμή που ο Μαρτίνεζ μπήκε στο αυτοκίνητο.

Ούτε εκείνη τη στιγμή όμως κάθισε ήσυχος o Ολιβιέ αφού όταν ο παπαράτσι που τον κατηγόρησε ότι τον "έσπρωξε" άρχισε να του φωνάζει έκανε να βγει εκνευρισμένος έτοιμος να αρχίσει τις… γρήγορες αλλά το μάζεψε η Χάλι βάζοντάς τον ξανά μέσα για να φύγουν.

Πολύ ευέξαπτος ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ.

Ποιος δεν θυμάται το ξύλο που έριξε στον πρώην Γκαμπριέλ Ομπρί ανήμερα της μέρας των Ευχαριστιών;

Ζ. Κ.