Βρεττός: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας & το τατουάζ που έκανε

03.04.2013
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε και το τατουάζ που έκανε στο σημείο της τομής από τη χειρουργική επέμβαση

Ο γνωστός τραγουδιστής σε ηλικία σε ηλικία 13 ετών αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα με το νεφρό του. «Είχα πρόβλημα εκ γενετής και έπρεπε να εγχειριστώ άμεσα διαφορετικά θα έχανα το νεφρό μου. Υπέφερα, πέρασα δύσκολα. Ήταν δύσκολη επέμβαση και η τομή μεγάλη. Έπρεπε να τα κόψω όλα και να μείνω μακριά από τους φίλους μου και τα αθλήματα. Αυτό βέβαια με έκανε πολύ πιο δυνατό και ανθεκτικό στον πόνο. Αναθεώρησα γιατί η υγεία είναι πάνω από όλα!!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Τα πάντα μπορούν να ανατραπούν σε μια στιγμή. Δεν πρέπει να έχουμε τίποτα δεδομένο» τονίζει ο τραγουδιστής.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι στο σημείο της τομής έκανε τατουάζ. "Είχα φοβερό κόμπλεξ με το σημάδι μου. Εγώ το σιχαινόμουνα, αν και στις γυναίκες που είχα κατά καιρούς άρεσε! ‘Ίσως με είχε επηρεάσει και η αντίδραση της μητέρας μου όταν το είδε. Έβαλε τα κλάματα και έφυγε. Αποφάσισα να κάνω τατουάζ για να αγαπήσω το σημείο αυτό. Έχω γράψει στα λατινικά μια φράση και έκανα δίπλα και έναν Σταυρό. Πιστεύω πολύ στον Θεό»!