Τόμας: "Μπορεί να έχουμε καλύτερα νέα μετά από μήνες"

04.04.2013
"Ο Τόμας ζει, αλλά η αναμονή θα είναι μακρά". "Ο, τι ήταν να γίνει ιατρικώς, έχει γίνει". Αυτές είναι μερικές από τις νέες δηλώσεις του θειου του Τόμας Πρωτόπαπα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του

Τρεις εβδομάδες σχεδόν μετά το σοκαριστικό τροχαίο του νεαρού ηθοποιού και η κατάσταση της υγείας του παραμενει δύσκολη, αφού ο Τόμας μέχρι στιγμής, δεν έχει δείξει καμία αντίδραση στις φαρμακευτικές αγωγές.

«Η αναμονή θα είναι μακρά», τονίζει ξανά ο θείος του, Γιωργος Πρωτόπαπας, τονίζοντας ότι ο Τόμας ζει, όμως, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα ή να μεταφερθεί στο Εξωτερικό. "Ο, τι ήταν να γίνει ιατρικώς, έχει γίνει. Η κατάσταση είναι δύσκολη... Ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο Τόμας είναι στη ζωή κι αυτό απαντάει σε πολλά πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καμία βελτίωση στις αντιδράσεις του» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει: «Μπαίνει σε μία μακρά αναμονή και μπορεί να έχουμε νέα, που θα είναι πολύ καλύτερα, μετά από αρκετούς μήνες», ενώ τονίζει ότι ο Τόμας είναι απαραίτητο να μείνει στα μηχανήματα και προς το παρόν θα παραμεινει στην Εντατική του ΚΑΤ.

«Αποσύνδεση σημαίνει πολύ μεγαλύτερη βελτίωση. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ αργότερα. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει σε δύο εβδομάδες, αλλά, αυτή τη στιγμή, δε συντρέχει λόγος μετακίνησής του».

Πηγή: Espresso