Με κατάθεση "πανωλεθρία" απειλεί ο γιατρός του Τζάκσον

04.04.2013
Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ, μια νέα δίκη ταράζει ξανά τα νερά γύρω από το όνομά του.

Ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) πέθανε τον Ιούνιο του 2009 από υπερβολική δόση Προποφόλ στα 50 του χρόνια.

Καθώς βρέθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο προσωπικός του γιατρός, δρ. Κόνραντ Μιούρεϊ (dr. Conrad Murray), καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης, όμως ακόμη και σήμερα δηλώνει αθώος καθώς το μόνο που έκανε "είναι να βοηθήσει έναν φίλο που τον είχε ανάγκη. Έναν φίλο που κατέστρεψε τη ζωή του και πονούσε πολύ".

Το όλο θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς σε λίγε μέρες πρόκειται να εκδικαστεί η μήνυση που έχει καταθέσει η μητέρα του Τζάκι, Κάθριν (Katherine) εναντίον της εταιρείας οργάνωσης συναυλιών AEG Live.

Οι παραγωγοί της εταιρείας ήταν υπεύθυνοι για την τελευταία περιοδεία την οποία ετοίμαζε ο Μάικλ όταν πέθανε και εκείνοι που προσέλαβαν τον Μιούρεϊ ως προσωπικό γιατρό του σταρ.

Η Κάθριν έχει καταθέσει εναντίον τους μήνυση ύψους $40 εκατομμυρίων δολαρίων και ο γιατρός έχει κληθεί ως μάρτυρας.

Έλα όμως που εκείνος από της φυλακής τα σίδερα –όπου βρίσκεται ακόμη- προειδοποιεί τους πάντες να το ξανασκεφτούν γιατί αν μιλήσει θα τα πει όλα και αυτό δεν συμφέρει κανέναν.

Τι έχει, δηλαδή, να πει ο γιατρός που δεν το έχει πει τώρα. Και αν είναι έτσι, γιατί έχει κρύψει στοιχεία;
Πάντως ο Μιούρεϊ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει και ακριβώς "σώας τα φρένας" πια, απειλεί με ακραίες αποκαλύψεις.

"Αν με αναγκάσουν να μιλήσω στο δικαστήριο μπορώ να προκαλέσω και στις δύο πλευρές ένα ισχυρότατο σεισμικό σοκ που θα φέρει ολοκληρωτική πανωλεθρία ανάμεσά τους", φέρεται να έχει πει ο δρ. Κόνραντ Μιούρεϊ σε τηλεφωνικό μήνυμα που άφησε σε φίλο του, σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, συμπληρώνοντας ότι ο γιατρός προειδοποίησε "να τον αφήσουν ήσυχο".

Αν μην τι άλλο η όλη υπόθεση αναμένεται ενδιαφέρουσα.

Ζ. Κ.