Ροντ Στιούαρτ: Τα στεροειδή "σούρωσαν" το... μόριό μου

14.05.2013
Σοβαρότατες αποκαλύψεις για τον διάσημο ροκ σταρ που παραδέχτηκε το κόστος που χρειάστηκε να πληρώσει για να έχει "φωνή καμπάνα".

Ο Ροντ Στιούαρτ (Rod Stewart) έχει γράψει ιστορία στην παγκόσμια μουσική σκηνή -και γράφει ακόμη δηλαδή- με τη χαρακτηριστική του βραχνή φωνή.

Σήμερα, στα 68 του χρόνια -και πατέρας ων οκτώ (!) παιδιών- ο γερόλυκος της ροκ μιλά στο περιοδικό "Mojo" για τις περιπέτειες του ίδιου, αλλά και του ανδρισμού του.

"Υπήρχε μια περίοδος στα τέλη των 80s που ήμουν εθισμένος στα στεροειδή. Εκείνη την εποχή δεν είχαμε μόνιτορ στα αυτιά οπότε έπρεπε να φωνάζω όσο πιο δυνατά γίνεται για να ακουστώ. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να χάνω την φωνή μου. Τα στεροειδή βοηθούσαν όντως ώστε να μειωθεί το πρήξιμο στις χορδές και να μπορώ να βγω να τραγουδήσω. Μόνο που μαζί ελάττωναν το 'πρήξιμο' και στο πέος μου", δήλωσε ο Ροντ προσθέτοντας πως "τα στεροειδή σε πρήζουν γενικότερα. Δεν μπορείς να κοιμηθείς και έχεις συνέχεια νεύρα. Είναι ένα από τα χειρότερα ναρκωτικά στον κόσμο. Θυμάμαι μια νύχτα ήμουν στην σκηνή στο Σέφιλντ και νόμιζα ότι ήμουν στην κουζίνα του πατρικού μου με την μητέρα μου. Τα στεροειδή μου είχαν κάνει τρύπα στο στομάχι. Είχα εσωτερική αιμορραγία και παραισθήσεις".
Ζ. Κ.