Να τα μας! Ο "Μονομάχος" Κρόου διακοπεύει στη Μύκονο

21.05.2013
Οι παπαράτσι άργησαν να τον πάρουν χαμπάρι αλλά ο Ράσελ Κρόου (Russell Crowe) μας αποκάλυψε από το Twitter πως κάνει διακοπές στη δικιά μας Μύκονο!

Κι όχι μόνο κάνει διακοπές ο 49χρονος ηθοποιός αλλά απορεί που τόσα χρόνια έζησε χωρίς να έχει επισκεφτεί τα ελληνικά νησιά.

Το επίσημο Twitter του ηθοποιού πήρε φωτιά, όταν ο ίδιος έγραψε πριν τρεις ώρες:

"How is it that I've lived 49 years on this planet but never been to the Greek Islands before. So beautiful. Yassou Mykonos I will return", δηλαδή "πως έζησα 49 χρόνια σε αυτόν τον πλανήτη χωρίς να έχω επισκεφτεί τα ελληνικά νησιά. Πόση ομορφιά. Γειά σου Μύκονος, θα επιστρέψω!"

Πιρν μια ώρα, οι παπαράτσι που έμαθαν σε ποιό ξενοδοχείο παραθέριζε ο Κρόου, συγκεντρώθηκαν έξω από αυτό, αλλά ο Ράσελ που είναι ήδη φευγάτος από το νησί, έγραψςε και πάλι στο Twitter:

"They tell me there's paparazzi waiting for me outside the Belvedere hotel...I'm not at there", δηλαδή "Μου λένε πως παπαράτσι με περιμένουν έξω από το ξενοδοχείο Belvedere! Δεν είμαι εκεί".

Το στάτους στο κοινωνικό δίκτυο συνόδευε και βίντεο από πλοίο στο οποίο βρίσκεται ο Κρόου και καταγράφει τις ελληνικές ομορφιές! Δες το

Πριν από δύο ημέρες ο Ράσελ βρισκόταν στη Ρώμη άρα η επισκεψή του στη Μύκονο κράτησε δύο ημερούλες μόνο! To αστείο της υπόθεσης είναι πως πριν 2 ημέρες ανέβασε και φωτογραφία με θέα από το ξενοδοχείο του αλλά κανείς δεν φαντάστηκε πως εγκατέλειψε τη Ρώμη για τη Μύκονο!

Άντε και καλώς να ξαναέρθει!

Κατερίνα Πατούλια