Έφυγε από τη ζωή ο Τόμας Πρωτόπαπας

22.05.2013
Για τη γειτονιά των αγγέλων έφυγε το βράδυ της Τρίτης (21/5) ο Τόμας Πρωτόπαπας, μετά από δύο μήνες σκληρής μάχης για να κρατηθεί στη ζωή μέσα από την εντατική του ΚΑΤ.

Ο 25χρονος ηθοποιός έπαθε σοβαρή λοίμωξη και κατέληξε, ενώ η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στο Πανελλήνιο, που όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσε συγκινημένο τη μεγάλη μάχη που έδινε, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε την παραμονή της Καθαράς Δευτέρας (17/3).

Ήταν πρωί Κυριακής και ο Τόμας κατευθυνόταν στην Αττική οδό προς το στούντιο, όπου είχε το πρώτο γύρισμα για την εκπομπή «Dr Cook». Σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να τηλεφωνήσει, όταν ένα όχημα τύπου βαν της Αττικής Οδού έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ με σοβαρά τραύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κάπου εκεί ξεκίνησε η μεγάλη προσωπική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι γιατροι έκαναν ο, τι ήταν ανθρωπίνως κι επιστημονικά δυνατόν, όμως ο οργανισμός του Τόμας δεν αντιδρούσε στις φαρμακευτικές αγωγές που του χορηγούσαν. Το θαύμα ήταν πια στο μόνο που ήλπιζαν οι δικοί του άνθρωποι.

Δυστυχώς, αυτό δεν ήρθε ποτέ και ο νεαρός ηθοποιός με τα γαλανά μάτια και το ζεστό χαμόγελο, "πέταξε" για τη γειτονιά των αγγέλων σκορπίζοντας τον πόνο και τη θλίψη σε όλους. Και πολύ περισσότερο στην οικογένεια του, την αγαπημένη του Ιωάννα, αλλά και στους φίλους του που δύο μήνες δεν έφυγαν από το πλευρό του και με όλες τις δυνάμεις τους προσεύχονταν για εκείνον.

Καλό ταξίδι Τόμας....