Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας του Τόμας για το χαμό του

22.05.2013
Για 66 ολόκληρες μέρες η οικογένεια του Τόμας Πρωτόπαπα ζούσε το δικό της δράμα έξω από την εντατική του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Από την αρχή, οι ελπίδες ήταν ελάχιστες, όμως, οι γονείς του, ο αδελφός του, η γιαγιά του, ο θείος του περίμεναν στο θαύμα. Αυτό δυστυχώς δεν ήρθε ποτέ και σήμερα η οικογένεια του αποχαιρετά τον άγγελο της.

Και παρόλο τον πόνο που βιώνει, η οικογένεια θέλησε να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν δίπλα τους αυτούς τους δύο μήνες. Μέσω του θείου του, Γιώργου Πρωτόπαπα, ο οποίος είχε αναλάβει να ενημερώνει όλο αυτό το διάστημα τους δημοσιογράφους για την πορεία της υγείας του ανιψιού του, εξέδωσε μία συγκινητική ανακοίνωση.

«Η οικογένεια του Τόμας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΑΤ για την αμέριστη επιστημονική και ανθρώπινη υποστήριξή τους προς τον Τόμας και εμάς αυτές τις 66 ημέρες της νοσηλείας του στην εντατική όπως επίσης τους φίλους του και όλους τους συνανθρώπους μας που με την αγάπη, τη σκέψη, την παρουσία, τις προσευχές και τις ευχές μας στήριξαν ηθικά και ψυχικά. Ο Τομ θα ζήσει πάντα μέσα μας».