Η Ριάνα και το μήνυμα του... ποπού στον πρώην!

23.05.2013
Καιρό είχαμε να δούμε τα οπίσθια της διάσημης τραγουδίστριας και να που η ίδια αναλαμβάνει να το λύσει το… θεματάκι.

Η Ριάνα (Rihanna) και ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) χώρισαν το 2009 όταν εκείνος την έκανε μαύρη στο ξύλο με μια ιστορία που έληξε στα δικαστήρια και σε σωφρονιστικά ιδρύματα.

Εκείνος δήλωσε ειλικρινά μεταμελημένος, εκείνη βαθιά και πάντα ερωτευμένη μαζί του και οι δυο τους έγιναν ξανά ζευγάρι γιατί όπως και να το κάνουμε "είμαστε μόνο άνθρωποι".

Φαίνεται όμως ότι η σχέση αυτή δεν ήταν για να κρατήσει.

Το ζευγάρι όχι μόνο χώρισε αλλά λέγεται ότι σε χρόνο μηδέν ο Μπράουν επέστρεψε στην αγκαλιά της πρώην αγαπημένης, Καρουές Τραν (Karrueche Tran).

Την περασμένη εβδομάδα η Καρουές είχε γενέθλια και αποφάσισε να τα γιορτάσει με έναν άκρως παράδοξο τρόπο. Ανέβασε, λοιπόν, στο Instagram μια φωτογραφία της όπου φαίνεται εκείνη γυμνή από τη μέση και κάτω, σκυμμένο και ακριβώς μπροστά από τον ποπό της τον Κρις Μπράουν, καπνίζοντας!

"Τα γενέθλιά μου πέρυσι. Φέτος πιο πρόσωπο θα βάλω στον πισινό μου;", αναρωτήθηκε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία η Καρουές, με τον Μπράουν να τιτιβίζει "Happy bday @karrueche" και εκείνη να του στέλνει μια καρδούλα για απάντηση.

Ε, αυτά είδε και η Ριάνα και άφρισε.

Αποφάσισε λοιπόν να θυμίσει στον Μπράουν τι χάνει. Και μαζί με εκείνον πήραμε όλοι μια δόση των πιο διάσημων οπισθίων των τελευταίων ετών, καθώς η κάτοχός τους φροντίζει να τα "διαφημίζει" ανελλιπώς.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Ριάνα στο Instagram είναι από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι της "Pour It Up" και, όπως είναι φυσικό, έχει ήδη συγκεντρώσει αμέτρητα "κλικ".

Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...

Ζ. Κ.