Δες το τελευταίο -ιδιωτικό- βίντεο του Φιν από το Glee

19.07.2013
Με νωπά ακόμη τα τραγικά νέα, μόλις κυκλοφόρησε ιδιωτικό βιντεάκι που είχε μαγνητοσκοπηθεί λίγες μέρες πριν από τον ξαφνικό θάνατο του νεαρού ηθοποιού.

Ο Κόρι Μόντεϊθ (Cory Monteith) βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Βανκούβερ του Καναδά από "τοξικό κοκτέιλ" ηρωίνης και αλκοόλ, όπως έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Ήταν 31ός ετών.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες στο ίντερνετ λέγεται ότι γυρίστηκε στις 6 Ιουλίου κατά τη διάρκεια της πτήσης –που έμελε να είναι και η τελευταία για τον Κόρι- προς το Βανκούβερ και αποτελεί ένα μήνυμα προς μια μικρή θαυμάστριά του, τη Μάλορι.

"Γεια σου Μάλορι. Είμαι ο Κόρι και είμαι φίλος της Σίλα", ακούγεται να λέει στον φακό ο Μόντεϊθ, απαντώντας σε παράκληση της αεροσυνοδού που, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ζήτησε να στείλει ένα μήνυμα στην κόρη του συντρόφου της.

"Ήθελα να μαγνητοσκοπήσω αυτό το μήνυμα για εσάς παιδιά και να σας πω να μένετε μακριά από μπελάδες και να συνεχίσετε το σχολείο σας", συνεχίζει μιλώντας στον φακό ο Κόρι ο οποίος, όμως, δυστυχώς φαίνεται ότι μιλούσε ως "δάσκαλος που δίδασκε και νόμο δεν εκράτει", καθώς εκείνος προφανώς δεν κρατήθηκε μακριά από μπελάδες, γεγονός που του στοίχισε την ίδια τη ζωή.

Ζ. Κ.