Από τι κινδύνεψε να πεθάνει η Γαρμπή;

29.07.2013
Η Καίτη Γαρμπή κι ο Διονύσης Σχοινάς μετράνε 16 χρόνια έγγαμου βίου κι έχουν διαψεύσει όσους έβαζαν στοιχήματα το 1997 -οπότε και παντρεύτηκαν- για το πόσο σύντομα θα χωρίσουν.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής στο Πρώτο Θέμα είπε ξεκάθαρα ότι παρά τα όποια προβλήματα που μπορεί να αντιμετώπισαν κατά καιρούς –όπως γίνεται σε όλα τα ζευγάρια, άλλωστε- ποτέ δεν είπαν «διαζύγιο» ή «χωρίζουμε».

Ποιά ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, όμως, στο γάμο τους; Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2000 όταν η Καίτη κινδύνεψε να φύγει από τη ζωή.

«Το 2000 ήταν έτοιμη να πεθάνει. Ήταν ένα βήμα πριν φύγει από τη ζωή. Ακριβώς στο millennium, έπειτα από τη γέννηση του παιδιού, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με πολύ άσχημη μορφή παγκρεατίτιδας. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Θυμάμαι ότι δούλευα, ήμουν στο καμαρίνι και δεν ήξερα τι να κάνω», εξομολογήθηκε ο Σχοινάς και συμπλήρωσε:

«Κινδύνευσε κυριολεκτικά και ουσιαστικά. Ήταν γεμάτη υγρό. Σώθηκε γιατί εισήχθη στο νοσοκομείο χωρίς καθυστέρηση. Εγώ δεν ήμουν σπίτι. Το έκανε μόνη της χωρίς να μου πει τίποτα. Είναι πολύ δυνατός άνθρωπος η Καίτη. Εμένα αρχικώς μου ανέφεραν ότι αισθάνθηκε πόνους εξαιτίας της καισαρικής που προηγήθηκε. Δεν ήταν περισσότερο από 40 ημερών ο Δημήτρης. Γεννήθηκε Νοέμβριο και στις 31 Δεκεμβρίου η Καίτη πάλευε για τη ζωή της. Ήταν σοκαριστικό».

Ν.Ε.