Λόχαν: πόσα ναρκωτικά έφτασε να κάνει σε μια μέρα

19.08.2013
Αυτή τη φορά πρέπει να την πιστέψουμε! Η 27χρονη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) πήρε απόφαση να κάνει νέα αρχή στη ζωή της μηδενίζοντας το κοντέρ και ξεκινώντας το νέο κεφάλαιο από τον καναπέ της Όπρα.

Κι αν νομίζεις πως αυτή ήταν ακόμα μια συνέντευξη της Λόχαν, κάνεις λάθος αφού τα πράγματα που μάθαμε μας άφησαν άφωνους!

Ιδού 5 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τη Λίντσεϊ και τα μάθαμε από τη συνέντευξή της στην Όπρα!

1. Η Λίντσεϊ ήθελε να μπει στη φυλακή!

Τέσσερις ημέρες μετά την έκτη αυτό το διάστημα διαμονή της σε κέντρο αποτοξίνωσης, η Λόχαν παραδέχτηκε στην Όπρα πως το να μπει στη φυλακή ήταν για εκείνη μια κίνηση που έκανε ηθελημένα και αποτέλεσε αφύπνιση για την ίδια:

''Βίωνα τέτοιο χάος, όλα γύρω μου ήταν τόσο άσχημα, ειδικά με τον εθισμό μου, που κατά κάποιο τρόπο ήθελα να μπω στη φυλακή. Νομίζω πως υποσυνείδητα, έκανα ό,τι έκανα για να καταλήξω στη φυλακή, να βρω ησυχία''.

2. Η Λίντσεϊ είναι εθισμένη και το αγαπημένο της ναρκωτικό είναι το αλκοόλ.

Στην κρίσιμη ερώτηση της Λόχαν περί εθισμού, η 27χρονη ηθοποιός μίλησε πιο ειλικρινά από ποτέ. Το ''ναι'' που ξεστόμισε η Λίντσεϊ συνοδεύτηκε από πλήρη απολογισμό των ναρκωτικών που έχει κάνει.

''Το αλκοόλ ήταν για μένα μια διέξοδος. Έκανα κοκαΐνη σε συνδυασμό με αλκοόλ'', ενώ εκτός από το αλκοόλ, η ΛίΛο ήταν εθισμένη και στο διεγερτικό Adderall. Το διάστημα αυτό, η Λόχαν παίρνει όπως ορκίζεται, μόνο βιταμίνες!

3. Ήταν μπόλικη η κοκαΐνη

Δεν έχουν περάσει τρεις μήνες από την εμφάνιση της Λόχαν στο CNN και στον Πιρς Μόργκαν (Piers Morgan) όπου η ηθοποιός αποκάλυψε πως έκανε και 3 κι 4 φορές κοκαΐνη μέσα στην ημέρα.Στην Όπρα όμως, η ΛίΛο είπε όλη την αλήθεια και αποκάλυψε πως το νούμερ (3-4 φορές) ήταν τέτοιο γιατί φοβήθηκε την κριτική που θα δεχόταν. Στην πραγματικότητα η Λόχαν έκανε κόκα μέχρι και 10- 15 φορές μέσα στην ημέρα ενώ συμπλήρωσε:

''Η κόκα με βοήθησε να πίνω πιο πολύ. Ήταν σαν πάρτυ. Δεν πήρα ποτέ ναρκωτικά με ένεση αλλά έπινα πολύ και έκανα κόκα''.

4.Η Λόχαν έχει μεγάλο πνεύμα!

''Φροντίζω το πνεύμα μου και γίνομαι πιο πνευματική και θρησκευόμενη καθώς περνάει ο καιρός'', τόνισε η Λόχαν για να συμπληρώσει πως και προσευχές κάνει και νηστεύει και ξέρει καλά πως υπάρχουν ανώτερες δυνάμεις εκεί έξω πιο δυνατές από την ίδια και τον άνθρωπο.

5. Η Λόχαν θα ταξίδευε στην Ευρώπη αλλά ακύρωσε το ταξίδι για την Όπρα.

Λίγο πριν φύγει για την Ευρώπη, η Λόχαν δέχτηκε την πρόταση της Όπρα και φυσικά τα σχέδια ακυρώθηκαν. Στην Ευρώπη, η Λόχαν θα πήγαινε για να κάνει γιόγκα παρέα με τον αδερφό της ενώ τόνισε:

''Δεν είμαι αυτή που ήμουν. Έχω αλλάξει, έχω αλλάξει μυαλά''.

Και για να μην αναρωτιέσαι, η Λόχαν παραδέχτηκε πως σε σχέση με την οικογένειά της, τη μητέρα της Ντίνα και τον πατέρα της, έχει πει πολλά ψέματα στο παρελθόν και έχει κάνει πολλά λάθη. Για την ηθοποιό, οι γονείς της δεν φταίνε για ό,τι κατέληξε να γίνει και τους αγαπά πολύ!

Κ.Π