H φιλενάδα του Τζόνι Ντεπ γουστάρει και κορίτσια

20.08.2013
Αν νομίζεις πως το κορίτσι του Τζόνι Ντεπ, η ηθοποιός Άμπερ Χερντ (Amber Heard) νοικοκυρεύτηκε στις σεξουαλικές της πεποιθήσεις κάνεις λάθος.

Η 27χρονη καλλονή άνοιξε την ψυχή της στο ηλεκτρονικό περιοδικό του fashion site net-a-portet σε μια σούπερ φωτογράφιση και μια ακόμα πιο ζουμερή συνέντευξη.

Η Άμπερ τονίζει στη συνέντευξή της πως είναι πολύ χαλαρά με τα μίντια που σκαλίζουν τη ζωή της:

''Αν δεν ήθελαν να ψαχουλεύουν τη ζωή μου, θα παρέμενα στο Τέξας'', εξομολογείται η Άμπερ για να συμπληρώσει:

''Το να μπαίνεις σε μια σχέση είναι το ίδιο δύσκολο με το να φεύγεις από μια σχέση''.

Όσον αφορά τη σεξουαλικότητά της, η Χερντ επιμένει πως δεν θέλει να της βάζουν ταμπέλες, υποστηρίζοντας με θέρμη τις προηγούμενες σχέσεις της, τόσο με γυναίκες, όσο και με άντρες:

''Έκανα σχέσεις, πετυχημένες σχέσεις με άντρες και είχα και μια υπέροχη σχέση με μια υπέροχη γυναίκα. Δεν θέλω να μπαίνει καμιά ταμπέλα στο κομμάτι αυτό της ζωής μου αφού ούτε εγώ γνωρίζω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον, Είμαι αυτή που είμαι και ποτέ δεν θα υποκριθώ κάτι άλλο''.

Στην φωτογράφιση που συνοδεύει τη συνέντευξη βλέπουμε την 27χρονη καλλονή σε ρόλο μοντέλου να ποζάρει όλο χάρη με δημιουργίες μεγάλων σχεδιαστών όπως:Kiki de Montparnasse, Giambattista Valli, Bottega Veneta, Jonathan Saunders, The Row and Dolce & Gabbana. κάτω από το φακό του Francesco Carrozzini.

Οι πιο δύσκολες στιγμές στη ζώη αγαπημένης του Τζόνι Ντεπ, ήταν όταν στα 16 της έκανε μαθήματα υποκριτικής στο Όστιν του Τέξας οπότε και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της και να ζήσει μόνη σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου:

''Το μεγαλύτερο εμπόδιο ήταν πως δεν ήμουν ακόμα 18 και δυσκολευόμουν να βρω δωμάτιο σε ξενοδοχείο για να κοιμηθώ. Είπα πολλές φορές ψέματα πως ήμουν μαζί με τους γονείς μου, έβγαλα ψεύτικη ταυτότητα και φυσικά οι γονείς μου δεν αντέδρασαν καλά σε όλο αυτό όπως ήταν αναμενόμενο αλλά ούτε και με σταμάτησαν''.

Την εποχή αυτή η Χερντ ετοιμάζει τέσσερις ταινίες ενώ ο Τζόνι Ντεπ σύμφωνα και με πληροφορίες του πρακτορείου Cover, ετοιμάζεται να εγκατασταθεί κοντά στον τόπο γυρισμάτων της νέας ταινίας της αγαπημένης του με τίτλο ''London Fields'' στο Λονδίνο.

Ο 50χρονος, τυχαίνει να έχει κι ο ίδιος γυρίσματα στη βρετανική πρωτεύουσα για την ταινία του ''Into the Woods'', οπότε μια κατοικία κοντά στον ποταμό Τάμεση θα μειώσει στο ελάχιστο την απόσταση από την αγαπημένη του Άμπερ.