"Τα γυρίζει" η Κέιτ- ψάχνει νταντά για τον πρίγκιπα

29.08.2013
Στροφή 180 μοιρών κάνει η δούκισσα του Κέιμπριτζ (Duchess of Cambridge) όσον αφορά στην ανατροφή του πρίγκιπα Γεώργιου.

Σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό Grazia και όπως αναφέρει το πρακτορείο Cover, η Κειτ αρχικά ήταν πεπεισμένη πως θέλει να μεγαλώσει μόνη τον γιο της, όπως ακριβώς μεγάλωσε την ίδια και την αδερφή της Πίπα, η μητερα της Κάρολ.

Για το λόγο αυτό η Κέιτ είχε αρνηθεί τη βοήθεια νταντάς, κάτι που όπως φαίνεται άλλαξε τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με πηγή του Grazia, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ συνειδητοποίησαν πως χρειάζονται τη βοήθεια μιας νταντάς για να τα βγάλουν πέρα''.

Εννοείται πως δεν θα βγει αγγελία αναζήτησης νταντάς αλλά η Κέιτ ήδη ψάχνει για έμπιστο άτομο. Μία από τις καλύτερες φίλες της Κέιτ, η Άλις Άλβενελ (Alice Alvene) ζει στο Τσέλσι και ήδη βοηθά της δούκισσα.

Η Άλις είναι μητέρα ενός μικρού κοριτσιού και έμεινε έγκυος ξανά οπότε το πριγκιπικό ζεύγος θα χρειαστεί άλλο άτομο εμπιστοσύνης.

Πάντως, φαίνεται απίθανο να προσληφθεί εσώκλειστη νταντά, όπως συνηθιζόταν στο παλάτι σε παλαιότερες εποχές.

Η Κάθριν επιστρέφει κανονικά στα πριγκιπικά της καθήκοντα στις 12 Σεπτεμβρίου σε φιλανθρωπικό γκαλά Tusk Trust ενώ Κέιτ και Γουίλιαμ θα εμφανιστούν και σε γάμο τον επόμενο μήνα.

Η Κέιτ ανυπομονεί να επιστρέψει στο Λονδίνο μετά την ανακαίνιση του διαμερίσματός τους στο παλάτι του Κέσινγκτον για να κάνει παρέα και με τις υπόλοιπες μαμάδες φίλες της.

K.Π