Χριστουγεννιάτικος γάμος για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

10.09.2013
Έτοιμη να ντυθεί ξανά νυφούλα, λέγεται ότι είναι η πριγκίπισσα της ποπ και μάλιστα μέσα στην καρδιά του χειμώνα.

Αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον τότε αρραβωνιαστικό της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick), πριν από έναν χρόνο, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του "κοινού θνητού" Ντέιβιντ Λουκάντο (David Lucado).

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "Closer", πριν από λίγες μέρες, η 31χρονη Μπρίτνεϊ καιο 27χρονος καλός της έβγαλαν έξω για φαγητό τη μητέρα της και της ανακοίνωσαν τα ευχάριστα.

"Σκοπεύουν να παντρευτούν κοντά στο πατρικό της σπίτι στη Λουιζιάνα τα Χριστούγεννα και αμέσως μετά να φύγουν για τον μήνα του μέλιτος στη Χαβάη", μεταφέρουν οι πηγές τονίζοντας ότι στόχος είναι να προλάβουν τα πάντα πριν αρχίσουν οι υποχρεώσεις της Σπίαρς στο Λας Βέγκας όπου υπέγραψε συμβόλαιο για παραστάσεις για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αν τελικά οι φήμες επιβεβαιωθούν, αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος για την Μπρίτνεϊ, η οποία παντρεύτηκε πρώτη φορά με τον χορευτή Κέβιν Φέντερλαϊν (Kevin Federline) με τον οποίο απέκτησε και τους δύο γιους της, Τζέιντεν Τζέιμς και Σον Πρέστον, ενώ ο δεύτερος γάμος της με τον αγαπημένο της από το σχολείο Τζέισον Αλεξάντερ (Jason Alexander) κράτησε μόλις 55 ώρες (!) μέχρι να ακυρωθεί το 2004.

Όπως μεταφέρουν πηγές κοντά στην Μπρίτνεϊ, η σταρ είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του βοηθού νομικού αγαπημένου της που ανυπομονεί να γίνει γυναίκα του.
Με το καλό…
Ζ. Κ.