Απαρηγόρητη η Χάρλεϊ επιβεβαιώνει τον χωρισμό

18.09.2013
Εργένισσα –και με τη βούλα- είναι πάλι η διάσημη βρετανίδα ηθοποιός, μοντέλο, παραγωγός και σχεδιάστρια, όμως το τέλος στη σχέση της, μάλλον, γράφτηκε άσχημα.

Η ύποπτη ησυχία που καταγράφηκε στο Twitter, ανάμεσα στην Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elizabeth Hurley) και τον αρραβωνιαστικό της, Σέιν Γουορν (Shane Warne) –οι οποίοι μέχρι πρότινος ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι στα σόσιαλ μίντια- έκρυβε όντως άσχημα μαντάτα.

Το διάσημο ζευγάρι χώρισε και η επιβεβαίωση ήρθε από την ίδια τη 48χρονη σταρ, η οποία εκτός του ότι σήμερα βγήκε από το σπίτι της περίλυπη, ντυμένη στα μαύρα και χωρίς το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, τιτίβισε και ένα μήνυμα όλο νόημα.

"Ζητώ συγνώμη από τους πιστούς φίλους για τη σιωπή στο Twitter όσον αφορά στις πρόσφατες εξελίξεις. Είναι υπερβολικά ωμές & προσωπικές για να τις μοιραστώ αυτή τη στιγμή", έγραψε η Λιζ αφήνοντας σαφέστατα να εννοηθεί πως όχι μόνο χώρισε αλλά χώρισε άσχημα.

Η Χάρλεϊ είχε χωρίσει τον σύζυγό της, Αρούν Ναγιάρ (Arun Nayar) για τον αυστραλό άσσο του κρίκετ, η σχέση του οποίου με την πρώην σύζυγο, λέγεται πως υπήρξε το αγκάθι που τρύπησε τον έρωτα του ζεύγους.

Ο Σέιν και η Σιμόν έχουν μαζί τρία παιδιά και οι κακές γλώσσες καταλογίζουν στη στενή σχέση τους που δεν έληξε ποτέ τον χωρισμό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "The Sun", η Ελίζαμπεθ έμαθε τυχαία πως ο Σέιν πήγαινε συχνά στο σπίτι της πρώην του. Η βρετανίδα σταρ δεν μπορούσε να αντέξει ούτε στην ιδέα των δυο τους να είναι φίλοι, πόσο μάλλον που της μπήκαν ψύλλοι στ' αυτιά ότι κάτι άλλο κρυβόταν πίσω από τις συχνές συναντήσεις.

Προς το παρόν το θέμα μένει εκεί, μέχρι τη στιγμή που η Λιζ ή ο Σέιν νιώσουν έτοιμοι να κάνουν μια πιο λεπτομερή ανακοίνωση.

Ζ. Κ.