Τζένιφερ Άνιστον: Γιατί άφησε τον Θερού να φύγει;

09.10.2013
Όλο για γάμο ετοιμάζονται οι διάσημοι ηθοποιοί και όλο κάποιο εμπόδιο βρίσκεται στον δρόμο τους. Τι συμβαίνει αυτή τη φορά;

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, οι δρόμοι της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και του Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) εκεί που ήταν να ενωθούν μία και καλή, χωρίζουν!

Μην ταράζεστε όμως. Επαγγελματικοί είναι οι λόγοι που θα κρατήσουν μακριά το ερωτευμένο ζεύγος.

Το νέο πρότζεκτ του Θερού είναι τηλεοπτικό, πήρε το πράσινο φως θα κάνει γυρίσματα στα στούντιο του HBO στη Νέα Υόρκη για τους επόμενου έξι μήνες.

Η σειρά θα έχει τον τίτλο "Τhe Leftovers", εγκρίθηκε ένας κύκλος των 10 επεισοδίων, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Η Τζένιφερ, από την άλλη πλευρά, είχε αρχικά σκεφτεί να τον συνοδέψει αυτό τον μισό χρόνο και να μείνει μαζί του στη Νέα Υόρκη, όμως τελικά αποφάσισε ότι δεν το εγκαταλείπει το Λος Άντζελες.

"Θα μείνει στο σπίτι τους στο ΛΑ και θα επισκέπτεται τον Τζάστιν τα σαββατοκύριακα", μεταφέρει πηγή του περιοδικού "Grazia" τονίζοντας ότι την Τζεν δεν την πειράζει να πηγαινοέρχεται.

"Μάλωσαν αρκετά για το θέμα, όπως ο Θερού αποφάσισε να υποχωρήσει και να το δεχτεί για να μην το διαλύσουν το… τσαρδάκι", συνεχίζει το περιοδικό καταλήγοντας ότι "για όσους αναρωτιούνται, ο γάμος πάει σίγουρα πια για το 2014".
Ζ. Κ.