Μάικλ Ντάγκλας: "Είπα ψέματα για τον καρκίνο"

11.10.2013
Σε μια μέχρι και παράλογη εξομολόγηση, η διάσημος ηθοποιός αποκαλύπτει την αλήθεια (!) πίσω από την ασθένειά του.

Τον Αύγουστο του 2010 ο Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas) διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα, όπως ανακοίνωσε άμεσα ο ίδιος, ακολούθησε ειδική θεραπεία και βγήκε νικητής μετά φανών και λαμπάδων.

Τότε, μάλιστα, ο 69χρονος ηθοποιός είχε υποστηρίξει ότι το κάπνισμα και το αλκοόλ έφταιγαν για την ασθένειά του.

Τον Μάιο του 2013 ο Ντάγκλας επανήλθε στο θέμα σοκάροντας τον κόσμο –και τη σύζυγό του, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta Jones)- αποκαλύπτοντας ότι ο καρκίνος του δεν προκλήθηκε από το τσιγάρο αλλά από την αιδοιολειξία!

Πολύ λίγο καιρό μετά πήγε να τα "μαζέψει", κάνοντάς τα όμως χειρότερα γιατί υποστηρίζοντας ότι δεν φταίει η γυναίκα του για το κακό που τον βρήκε, εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε ότι έκανε στοματικό σεξ με άλλη γυναίκα, όντας παντρεμένος!

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν έφταιγε το μεγάλο στόμα του Ντάγκλας, όμως η χρονική σύμπτωση είναι… ύποπτη, γιατί αμέσως μετά από τις αποκαλύψεις, έσκασε η βόμβα ότι το διάσημο ζευγάρι χωρίζει.

Και τώρα, ενώ ο ίδιος ο Μάικλ υποστηρίζει ότι με την Κάθριν "βρίσκονται σε διάσταση αλλά είναι μια χαρά", έρχεται ξανά με μια συνέντευξη να βάλει "φωτιά".

"Είπα ψέματα για τον καρκίνο" αποκαλύπτει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μιλώντας στον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον (Samuel L Jackson) και σε ειδικό αφιέρωμα που έκανε στην τηλεοπτική εκπομπή "This Morning" για τον καρκίνο των ανδρών.

"Ο καρκίνος μου δεν ήταν στον λάρυγγα, αλλά στη γλώσσα", συνέχισε ο Μάικλ δίνοντας μια εξήγηση που μόνο περισσότερα ερωτηματικά δημιουργεί.

"Αυτό συνέβη ακριβώς όταν αρχίζαμε την προώθηση του 'Wall Street' και αφού δεν μπορούσαμε να ακυρώσουμε την περιοδεία λέγοντας ότι δεν νιώθω καλά, αποφασίσαμε να πούμε την αλήθεια. Εγώ ήθελα να το πούμε και να τελειώνουμε αλλά ο χειρουργός πρότεινε να πούμε ότι έχω καρκίνο στον λάρυγγα. 'Γιατί;', θέλησα να μάθω. 'Αν θέλεις να μάθεις γιατί, μου είπε, να ξέρεις πως αν χρειαστεί να χειρουργηθείς, το θέαμα δεν θα είναι όμορφο. Θα χάσεις κομμάτι του σαγονιού και της γλώσσας σου και όλα αυτά τα πράγματα'. Έτσι είπα 'ΟΚ' και το κάναμε", απάντησε ο Μάικλ Ντάγκλας, αλλά το ερωτηματικό δεν έφυγε πάνω από το κεφάλι μας.

Ούτε ως προς την ουσία του πράγματος, ούτε ως προς τη χρονική επιλογή. Άραγε, αντιλαμβάνεται ακριβώς τι λέει ο ίδιος ο άμεσα ενδιαφερόμενος; Ή τα έχει και εκείνος το ίδιο χαμένα με εμάς;

Ζ. Κ.