«Βόμβα»: Χωρίζουν τελικά Ζαγοράκης - Λίλη;

14.10.2013
Ένα νέο δημοσίευμα έρχεται να ταράξει τα νερά της showbiz, φουντώνοντας και πάλι τις φήμες ότι χωρίζουν Θοδωρής Ζαγοράκης και Ιωάννα Λίλη.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτό, το ζευγάρι όχι μόνο περνά σοβαρή κρίση στο γάμου του, αλλά το πρώην μοντέλο έχει εγκαταλείψει τη μεζονέτα τους στο Πανόραμα εδώ κι ένα μήνα.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν οι γείτονες τους, οι οποίοι μιλούν ακόμη για συχνούς και βίαιους καβγάδες. Όπως διαβάζουμε, η Λίλη δεχόταν μεγάλη πίεση να ακολουθεί το αυστηρό πρόγραμμα, που της είχε επιβάλλει ο Ζαγοράκης, έχοντας αλλάξει εντελώς τον εαυτό της και το lifestyle της.

Η πρώην playmate είχε μάθει σε ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής στην Αθήνα και παρόλο που ήταν και δική της απόφαση να τα εγκαταλείψει όλα και να αφοσιωθεί στην οικογένεια που δημιούργησε με τον Ζαγοράκη, τελικά δεν άντεξε την όλη πίεση.

Και, όπως λένε, τον τελευταίο καιρό το πρόσωπο της Λίλη ήταν θλιμμένο, προδίδοντας ότι κάτι δεν πάει καλά στην προσωπική της ζωή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν μπορείς να πεις και κάτι. Παρά περιμένεις να δεις αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες ή η Λίλη που μέχρι και πρόσφατα υποστήριζε ότι προτεραιότητα της είναι η οικογένεια της.

Πηγή: Espresso