Μπαρ Ρεφαέλι: "Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι μόνη!"

21.10.2013
Μία από τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες στον κόσμο δεν μπορεί να αντιληφθεί γιατί παραμένει μπακούρι τόσο καιρό. Και το εκφράζει φωναχτά.

Ο τελευταίος δεσμός της Μπαρ Ρεφαέλι (Bar Refaeli) ήταν με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο (Leonardo di Caprio) και κράτησε έξι χρόνια.

Από τη στιγμή που έληξε, όμως, το 2011, η 28χρονη καλλονή από το Ισραήλ μπορεί να είχε τις περιπετειούλες της, όμως σχέση κανονική δεν είχε από εκείνη τη στιγμή. Και μαζί με όλο τον κόσμο, απορεί και η ίδια.

"Δεν το καταλαβαίνω. Είμαι μια χαρά εμφανισιακά. Είμαι κουλ. Μου αρέσει να βγαίνω έξω. Μου αρέσει και να μένω στο σπίτι, μου αρέσουν οι ταινίες, μου αρέσει το φαγητό. Τότε, τι πάει στραβά με μένα; Γιατί είμαι μόνη;", αναρωτιέται η όμορφη Μπαρ μιλώντας πρόσφατα στην ισραηλινή εφημερίδα "Yedioth Ahronoth". Και πράγματι είναι απορίας άξιο. Δεν ακούει κανένα καλό παιδί εκεί στο Χόλιγουντ να πάει να της κάνει παρέα της καημένης της Μπαρ; Κρίμα είναι…

Και η Ρεφαέλι ξεκαθαρίζει ακόμη ένα πράγμα. Δεν είναι καθόλου φεμινίστρια. Ακούτε; "Δεν θέλω τον άντρα να πλένει τα πιάτα. Εγώ θα τα πλένω τα πιάτα. Και εγώ θα καθαρίζω, και εγώ μένω σπίτι με τα παιδιά", ξεκαθαρίζει η παραδοσιακή Ρεφαέλι αποκαλύπτοντας και τον άντρα των ονείρων της που δεν είναι άλλος από τον Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gossling). Καλά κάνει πάντως και είναι ξεκάθαρη, ώστε να μπορεί και η κάθε Εύα Μέντες (Eva Mendes) να φιλάει τα νώτα της!

Ζ. Κ.