Μάθε τα πάντα για την $6 εκ πρόταση γάμου στην Κιμ

23.10.2013
Ο Κάνιε Γουεστ ξεπέρασε τον εαυτό του προσφέροντας στην αγαπημένη του μια "υπερπαραγωγή", έχοντας οργανώσει στην εντέλεια την πιο ρομαντική στιγμή τους.

Ανήμερα των 33ων γενεθλίων της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) επέλεξε ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) να της κάνει πρόταση γάμου –και στον νου του δεν είχε το κλασικό "γονατίζω και κάνω την ερώτηση".

Ο 36χρονος ράπερ είχε κλείσει ένα ολόκληρο γήπεδο μπέιζμπολ όπου είχε φροντίσει να καλέσει ένα σωρό φίλους –κοντινούς αλλά όχι μόνο. Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, πρόσκληση για το πριβέ ιβέντ πήραν μεταξύ άλλων και αρκετοί δισεκατομμυριούχοι της Σίλικον Βάλεϊ, οι οποίοι και ανταποκρίθηκαν με χαρά.

Τα έξοδα δεν ήταν θέμα για τον ερωτοχτυπημένο Κάνιε. Υπολογίζεται πως το στάδιο AT&T στο Σαν Φρανσίσκο του κόστισε τουλάχιστον $220,000 ενώ η χρήση του φωτεινού πίνακα ήταν άλλα $20.000. Αυτό το κομμάτι, βέβαια, λέγεται πως ο ράπερ το γλίτωσε καθώς του το έκαναν δώρο οι υπεύθυνοι του χώρου.

Η μεταφορά των 50 εκλεκτών καλεσμένων με ιδιωτικό τζετ στον χώρο στοίχισε τουλάχιστον $15.000, τα πυροτεχνήματα ξεπέρασαν τα $25.000, ενώ το κάθε μέλος τους 50μελούς ορχήστρας πήρε $1.000.

Όσο για το δαχτυλίδι; Το εντυπωσιακό μονόπετρο με το διαμάντι 15 καρατίων που έμοιαζε να "αιωρείται στον αέρα" και σχεδίασε ο ίδιος ο Κάνιε σε συνεργασία με τον διάσημο οίκο Lorraine Scwartz λέγεται ότι στοίχισε από $1,6 μέχρι $6 εκατομμύρια.

Η ορχήστρα έπαιζε "Young And Beautiful" και "Knock You Down", ο πίνακας αναβόσβηνε "PLEEEASE MARRY MEEEE!!!" και η συγκίνηση ανέβαινε στα ύψη… (δες το βίντεο)

Η Κιμ το είπε το Ναι και ιδιωτικά στον καλό της και δημόσια στο Instagram, όπως μπορείτε να δείτε ακριβώς από κάτω.

"Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο που παντρεύομαι τον καλύτερό μου φίλο", έγραψε στη συνέχεια η 33χρονη Κιμ η οποία τη μεγάλη της -όπως προέκυψε- μέρα φορούσε μια χαρακτηριστική δημουργία Βαλεντίνο, αξίας $6.800.

Η ώρα η καλή και με το καλό ένα αδελφάκι για τη Νόρι, που όπως λένε φίλοι του ζεύγους είναι "πρώτο στην ατζέντα" του…
Ζ. Κ.