Τόρι Σπέλινγκ: Ήταν ψέματα το πώς έχασα τα κιλά

29.10.2013
Στο τελευταίο της βιβλίο, η διάσημη, πολύτεκνη μανούλα αποκαλύπτει σημεία και τέρατα.

"Spelling It Like It Is" ("Να λες τα πράγματα με το όνομά τους" σε ελεύθερη μετάφραση) είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου της Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) και –όπως προκύπτει- όχι τυχαία!

Μετά τη συγκλονιστική παραδοχή ότι "φταίει εκείνη που σήμερα είναι άφραγκοι", η 40χρονη σταρ αποκαλύπτει ότι δεν είχε πει την αλήθεια για το πώς έχασε τα κιλά της τελευταίας της εγκυμοσύνης.

Η Τόρι γέννησε τον Φιν (Finn) τον Αύγουστο του 2012, και μάλιστα με κίνδυνο της ζωής της. Αυτό, όμως που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη ήταν το πόσο γρήγορα εμφανίστηκε ξανά με σωματάρα.

Τότε, λοιπόν, η Σπέλινγκ είχε εξηγήσει ότι η άθληση, και κυρίως η κολύμβηση είχε παίξει τον μέγιστο ρόλο στην "επαναφορά" της. Να όμως που τελικά ήταν όλα ψέματα.

Η Τόρι εξήγησε ότι για μήνες μετά την επείγουσα καισαρική στην οποία υποβλήθηκε δεν μπορούσε να αθληθεί. Άσε που, όπως επίσης παραδέχτηκε η ίδια, "δεν είναι άνθρωπος της άθλησης" γενικότερα.

"Ο υπεύθυνος επικοινωνίας μου με συμβούλεψε να πω ότι έχασα τα κιλά με κολύμπι γιατί οι γυναίκες δεν θα ενδιαφερόταν να ακούσουν ότι τα κατάφερα με αυστηρή δίαιτα", συνέχισε η Τόρι εξηγώντας ότι έχασε τα κιλά της με την παραδοσιακή δίαιτα "Απλά Κλείσε το Γαμ***νο Στόμα σου και Φάε Αέρα Κοπανιστό".

Ζ. Κ.