Κούτσερ & Μουρ: υπέγραψαν το διαζύγιο

31.10.2013
Όπως όλα δείχνουν, οι δύο διάσημοι πρώην σύζυγοι βρίσκονται πολύ κοντά στην οριστική και τυπική λήξη του γάμου τους.

Ο γάμος της Ντέμι Μουρ (Demi Moore) με τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) κράτησε έξι χρόνια και έληξε τελείως άδοξα το 2011 εν μέσω σκανδάλου, όταν έγινε γνωστό ότι ο 35χρονος ηθοποιός είχε κερατώσει τη σύζυγο –και μάλιστα την παραμονή της επετείου τους.

Από εκείνη τη στιγμή οι σχέσεις των δύο πρώην ήταν κάτι παραπάνω από ηλεκτρισμένες με την 50χρονη σταρ –αφού συνήλθε από την τελειωτική κατάρρευση δηλαδή- να αρνείται να του δώσει "στην ήλιο μοίρα".

Φαίνεται όμως ότι ήρθε το "πλήρωμα του χρόνου" και με λίγη εξωτερική βοήθεια από την Καμπάλα, έπεσαν και οι υπογραφές, όπως αναφέρει συγκεκριμένα και η Σελίδα Έξι (Page Six) της New York Post.

"O Άστον και η Ντέμι υπέγραψαν τελικά τα χαρτιά του διαζυγίου τους και είναι έτοιμοι να καταθέσουν την επίσημη αίτηση στο δικαστήριο ώστε να λυθεί και τυπικά ο γάμος τους", γράφει το δημοσίευμα και εμείς απλά περιμένουμε πια τα επίσημα.

Ως προς τα προσωπικά τους, ο Κούτσερ περιμένει το "χαρτί" για να αποκαταστήσει την αγαπημένη του Μίλα Κούνις (Mila Kunis), ενώ η Μουρ, λέγεται ότι έχει βρει την ηρεμία της στην αγκαλιά του μεγαλύτερού της –άκουσον άκουσον- Πίτερ Μόρτον (Peter Morton).

Ζ. Κ.