Παπουτσάκη: Γιατί έβαλε τα κλάματα στο Πρωινό

05.11.2013
Την πρώτη της εμφάνιση έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου της πραγματοποίησε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και μεταξύ άλλων μίλησε για το γιο της, αλλά και το σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά. Και όση ώρα η Κατερίνα μιλούσε για τους άνδρες της ζωής της, ήταν μες στη συγκίνηση. Μάλιστα, την ώρα που μιλούσε για το γάμο της, συγκινήθηκε τόσο πολύ, που δάκρυσε on air.

«Ο γάμος μου είναι το πιο σωστό πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Στην αρχή μιας σχέσης καταλαβαίνεις τα πάντα από την πρώτη εβδομάδα. Από την πρώτη στιγμή μπορείς να καταλάβεις τι θα λειτουργήσει και τι όχι.Με τον Παναγιώτη ήξερα από την αρχή πως ήταν μια στρωτή κατάσταση. Είχαμε κοινό τόπο και άψογη επικοινωνία! Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει κανένα κόμπλεξ και καμία ανασφάλεια» δήλωσε δακρυσμένη.

Η Παπουτσάκη εξήγησε ότι ο ερχομός του παιδιού δεν επηρρέασε τη σχέση της με το σύζυγό της. «Ήξερα και φοβόμουν την αλλαγή που μπορεί να φέρει ο ερχομός του παιδιού. Στη δική μας περίπτωση, είναι ανέλπιστα καλό αυτό που συμβαίνει. Είμαι καλά"

Και για του λόγου το αληθές, δεν έκρυψε την επιθυμία της να αποκτήσει κι άλλα παιδια: «Εννοείται ότι θέλουμε και δεύτερο. Μην σου πω και τρίτο!»