Κέιτι Πέρι: για ποια (!) θα παρατούσε τον Μάγιερ

08.11.2013
"Γαργαλιστικές" αποκαλύψεις για τα προσωπικά της κάνει η σέξι τραγουδίστρια.

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) εκτοξεύτηκε στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα το 2008 με το τραγούδι της "I Kissed a girl (and I liked it)" ("Φίλησα ένα κορίτσι και μου άρεσε"). (Θυμήσου το στο βίντεο που ακολουθεί) Και όπως φαίνεται, ο τίτλος είχε μια δόση… εξομολόγησης, που επίσημα έρχεται τώρα, 5 χρόνια μετά.

Μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό "Entrevue" η 29χρονη ποπ σταρ αποκάλυψε όχι μόνο ότι ο πρώτος της έρωτας ήταν με ένα κορίτσι, αλλά και πως ακόμη και σήμερα το… χούι δεν της έχει φύγει.

"Όταν ήμουν 15, ερωτεύτηκα μια φίλη μου. Την έβρισκα πολύ όμορφη και ήθελα να της μοιάσω", ομολόγησε η Κέιτι τονίζοντας πως παρόλο που το κορίτσι αυτό είχε τεράστια επίδραση στη ζωή της, δεν της το είπε ποτέ.

Οι πιπεράτες αποκαλύψεις όμως δεν σταματούν εκεί αφού η Κέιτι δεν διστάζει να βάλει στο "παιχνίδι" και το σήμερα, που τη βρίσκει ευτυχισμένη και ερωτευμένη με τον γυναικοκατακτητή Τζον Μάγιερ (John Mayer).

Η Πέρι έχει δηλώσει επανειλημμένα πόσο θαυμάζει τον αγαπημένο της, να όμως που έχει φροντίσει και να τον προειδοποιήσει για παν ενδεχόμενο.

"Έχω πει στο αγόρι μου ότι αν η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) ήθελε να βγει έξω μαζί μου θα τον παρατούσα στο λεπτό. Η γυναικεία ομορφιά μπορεί να είναι απίστευτα ισχυρή", παραδέχτηκε η Κέιτι πηγαίνοντάς το και ένα βήμα ακόμη παραπέρα…

"Για την ακρίβεια έχω εμμονή με τις όμορφες γυναίκες και την κομψότητά τους. Μου αρέσει το παράδοξο του να δείχνεις αθώος και σέξι την ίδια στιγμή".

Και έχοντας πει όλα αυτά, ο οδοστρωτήρας Πέρι "γειώνει" τη συζήτηση τονίζοντας ότι είναι ένας "κανονικός άνθρωπος": "Μεθάω, βάζω δάχτυλο στη μύτη, βρίζω και κλάνω! Δεν με νοιάζει. Δεν σκοπεύω να γίνω πρόεδρος των ΗΠΑ". Ό,τι πεις..
Ζ. Κ.