Η Γκουίνεθ απαγορεύει στα παιδιά της τα... αγγλικά

21.11.2013
Πολύγλωσσα -ή τουλάχιστον δίγλωσσα- θέλει να κάνει τα παιδιά της η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και αυτό που λέει, το εννοεί.

Μεγαλώνοντας, η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) έζησε πολλά χρόνια στην Ισπανία, θεώρησε τη χώρα δεύτερη πατρίδα της και αγάπησε τη γλώσσα της ως μητρική.

Η ίδια η 40χρονη σταρ γνωρίζει άπταιστα ισπανικά ενώ τα διδάσκει και στα παιδιά της από πολύ μικρή ηλικία. Επιμένει μάλιστα τόσο πολύ στην εκμάθησή τους που πληροφορίες τη θέλουν να τα ενθαρρύνει να μιλούν μεταξύ τους μόνο στα ισπανικά.

Στις 12 Οκτωβρίου, η Γκουίνεθ πήγε στο σπίτι της Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) στο Μπέβερλι Χιλς για τον γάμο του βοηθού της ηθοποιού Τζέσι Λουτζ (Jesse Lutz) και άνθρωπος που βρέθηκε εκεί επίσης μετέφερε στο Us Weekly ότι σε όλο το πάρτι μαμά και τέκνα δεν αντάλλαξαν λέξη εις την αγγλική. Και αν καμιά φορά τα μικρά ξεχνιόταν, τότε η Πάλτροου φρόντιζε να τους επαναφέρει στην τάξη!

"Μάλιστα κάποια στιγμή, η Απλ ήρθε στο τραπέζι και ρώτησε τη μαμά της στα ισπανικά αν της επέτρεπε να καθίσει στα γόνατά της", μετέφερε η πηγή.

Εφόσον συννενοούνται μεταξύ τους... κανένα πρόβλημα. Ο μπαμπάς και σύζυγος της οικογένειας, αλήθεια, Κρις Μάρτιν (Chris Martin) την γνωρίζει την ισπανική;

Ζ. Κ.