Αποκάλυψη Χιου Τζάκμαν: Είχα καρκίνο

22.11.2013
Μια περιπέτεια υγείας είχε πρόσφατα ο διάσημος ηθοποιός, ευτυχώς όμως, με αίσιο τέλος.

Ο Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman) είχε καρκίνο του δέρματος και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος χθες στο Instagram, ποστάροντας μάλιστα και μια φωτογραφία του με επίδεσμο στη μύτη, όπου και εντοπίστηκε το πρόβλημα.

Φαίνεται πως ο 45χρονος σταρ είχε βγάλει ένα σημάδι στη μύτη του τον τελευταίο καιρό που όλο μεγάλωνε αλλά ο ίδιος δεν του έδινε σημασία. Η σύζυγός του όμως δεν έκανε το ίδιο. Ευτυχώς...

Η Ντέμπορα Λι Φέρνις (Deborrah Lee Furness) επέμενε να πάει ο καλός της να εξετάσει το σημάδι και καλά που το έκανε γιατί τελικά η διάγνωση έδειξε βασικοκυτταρικό καρκίνωμα.

"Η Ντεμπ είπε να τσεκάρω το σημάδι στη μύτη μου. Παναγίτσα μου πόσο δίκιο είχε", έγραψε στο μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία του ο Τζάκμαν, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Και καθώς ο συγκεκριμένος καρκίνος το δέρματος -που είναι πολύ αργός στην εξέλιξή του- οφείλεται κατά κύριο λόγο στη μακροχρόνια και χωρίς προφυλάξεις έκθεση στον ήλιο ο Χιου βρήκε την ευκαιρία να δώσει και τη συμβουλή του σε όλους τους φίλους και θαυμαστές.

"Μην είστε ανόητοι σαν εμένα. Εξεταστείτε. Και ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ αντηλιακό!!!!!" τελείωσε το μήνυμά του ο δημοφιλής ηθοποιός που ζει ευτυχισμένος μαζί με την κατά 12 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά.

Ζ. Κ.